Jump to content
Българският форум за музиканти

КУБЕТА


mrBUNGLE

Recommended Posts

FENDER frontman 212R 2x12in 100w според продавачите в магазина няма по-добро от това!!!!А дали е така!!!

 

CRATE fw65 1x12 65w (изцяло нова за мен марка) но като нямяш парите или не си готов да пазаруваш от данено място трудно си доверяват стоката за проба!

 

и не на последно място LANEY lx65r за които отново нищо незмам!!а на мен ми трябва кубе на което да се свирукам с кеф внас и да става за репитиции и концерти понякога:greenball:) :greenball:

 

:greenball: DANKE :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз скоро пробвах Crate-а в магазина - свирих около 1/2 час на него. За мен не са нова и неизвестна марка. Пробвах го с моята китара - Ibanez RG 370 DX.

 

Какво мога да ти кажа за него:

 

Като визия - много красиво и компактно изглеждащо кубенце и вграденият тунер отгоре светка много яко :)

 

Чист канал - наистина добър - звънлив, ясен, всичко си му е наред.

 

Средният (overdrive, или както беше там) е също много добър, като при повече връткане и с копчето за изкривяване почти на максимум си става доста солиден дисторжън, с който можеш да свириш хеви метъл, но за по-тежък и компресиран звук за thrash/death метал не става.

 

High Gain каналът е с повечко високи и среди - точно каквото се иска за соло. Само че Shape корекцията не дава много големи възможности за промяна на звука, доста е "плитка" тази врътка, в смисъл, че не носи кой знае каква разлика завъртян от край до край.

 

Вградените ефекти са много яки - то е нормално де, вече всеки прави хубави Chorus, Delay, и всякакви такива модулационни ефекти. Единственото, което може би аз не съм направил като хората е, че не можах да изкарам дълъг и провлачен Delay за бавни сола примерно, но за това си има Effect loop (който е доста странно реализиран о.0 ) и можеш спокойно да си вземеш и да си сложиш твой си Delay.

 

Върви с включен Footswitch.

 

П.С. От къде си? :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че е в този новия магазин срещу винарна "Ароматно", който откриха, който е изключително и само нафрашкан с Fender и Squier от всякакъв вид. От Пловдив е човекът :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, точно в Пловдив - не мога да ти кажа точен адрес, но се намира в уличката, на която се излиза от площад Централен, от дясно на филхармонията и води към ректората на Пловдивския Университет. Точно срещу него се намира заведение Скерцо, има фризьорски салон...Малко преди това на същата улица е бирария Пожарната. Значи е на улица Цар Асен - Пожарната е номер 4, значи този музикалният трябва да е 11-13, там някъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.