mrBUNGLE Публикувано Януари 5, 2008 Share Публикувано Януари 5, 2008 FENDER frontman 212R 2x12in 100w според продавачите в магазина няма по-добро от това!!!!А дали е така!!! CRATE fw65 1x12 65w (изцяло нова за мен марка) но като нямяш парите или не си готов да пазаруваш от данено място трудно си доверяват стоката за проба! и не на последно място LANEY lx65r за които отново нищо незмам!!а на мен ми трябва кубе на което да се свирукам с кеф внас и да става за репитиции и концерти понякога) DANKE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 Аз скоро пробвах Crate-а в магазина - свирих около 1/2 час на него. За мен не са нова и неизвестна марка. Пробвах го с моята китара - Ibanez RG 370 DX. Какво мога да ти кажа за него: Като визия - много красиво и компактно изглеждащо кубенце и вграденият тунер отгоре светка много яко Чист канал - наистина добър - звънлив, ясен, всичко си му е наред. Средният (overdrive, или както беше там) е също много добър, като при повече връткане и с копчето за изкривяване почти на максимум си става доста солиден дисторжън, с който можеш да свириш хеви метъл, но за по-тежък и компресиран звук за thrash/death метал не става. High Gain каналът е с повечко високи и среди - точно каквото се иска за соло. Само че Shape корекцията не дава много големи възможности за промяна на звука, доста е "плитка" тази врътка, в смисъл, че не носи кой знае каква разлика завъртян от край до край. Вградените ефекти са много яки - то е нормално де, вече всеки прави хубави Chorus, Delay, и всякакви такива модулационни ефекти. Единственото, което може би аз не съм направил като хората е, че не можах да изкарам дълъг и провлачен Delay за бавни сола примерно, но за това си има Effect loop (който е доста странно реализиран о.0 ) и можеш спокойно да си вземеш и да си сложиш твой си Delay. Върви с включен Footswitch. П.С. От къде си? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 Разгледай какво е писано във форума за тея неща - има търсачка , виж ако са продавани 2 ръка - за да разбереш реалната им цена ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 FENDER frontman 212R 2x12in 100w според продавачите в магазина няма по-добро от това!!!!А дали е така!!! това в РъФъ нали Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 Предполагам, че е в този новия магазин срещу винарна "Ароматно", който откриха, който е изключително и само нафрашкан с Fender и Squier от всякакъв вид. От Пловдив е човекът Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 ^този магазин в Пловдив ли е ? И ако е така , къде точно се намира. Адрес? Мерси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 Да, точно в Пловдив - не мога да ти кажа точен адрес, но се намира в уличката, на която се излиза от площад Централен, от дясно на филхармонията и води към ректората на Пловдивския Университет. Точно срещу него се намира заведение Скерцо, има фризьорски салон...Малко преди това на същата улица е бирария Пожарната. Значи е на улица Цар Асен - Пожарната е номер 4, значи този музикалният трябва да е 11-13, там някъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 мерси и аз не знаех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts