Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

:yahoo: Най после свирих с биг бенд(макар и виртуален). :recourse:

Момчетата дойдоха у нас да празнуваме Нова година.

Хапнахме, пийнахме, а после като видяхме че всичко навън е затрупано от сняг и е кучешки студ решихме да си останем в къщи и да посвирим :D

Естествено изпития алкохол си каза думата :) , но се получи една смесица от фънк,джаз и латино, която лично на мен ми допада донякъде.

Да ви представя бенда все пак:

На барабаните: Изи дъ Дръмър :drummer:

На перкусийте и другите подобни братовчед му на Изиз -Изи"Латиното"

На баса е VirtualBassist(Свири квото му кажеш и то що годе прилично, ама май много се е напил и си е скъсал някои от струните защото може да свири само в една октава :greenball: )

Саксофони, тромпети, флейта ни дойдоха гост музиканти от HQ Orchestral.

Kлавишни: Rhodes: MrRay

Орган: B4, Native Instruments(той не беше на кеф , не свири много:) )

На китарата съм аз :metalist: (единствения не ВеЕсТе :D)- доста плахо солирам, но са ми бедни познанията в стила(който иначе много харесвам :) )

Кубето ми е Amplitube2 :rolleyes:

А ето го и парчето:

virtual-bigband

Всички от бенда ви честитим новата 2008 година :cheers2:

, надяваме се да ви хареса нашия поздрав и очакваме вашите мнения :)

Отговорено

Звучи добре, качеството е много добро :greenball: Принципно не слушам неща в стил джаз/фънк обаче тва доста ми допадна :)

Отговорено

И на мен ми допадна, макар на места да не съм съгласен с някои мелодично хармонични решения.

Но мнението ми не може да е меродавно,защото не съм почитател на този стил и съвсем немога да се нарека разбирач в тая стилистика.И всичко това не попречи да си го изслушам с удоволствие.

Браво.

Поздрави,

Пламен

Отговорено

Браво на бенда! Много Jamiroquai-ски забива! Кеф!

Единствено което леко ми направи впечетление е, че Изи the drummer свири със сет, който е с малко по-рок звучене, в което няма нищо лошо - просто за стила мисля, че ефекта на snare и високите в касата са мъъъничко в повече... :hysterical:

Отговорено

Благодаря ви за отделеното време момчета . Аз и бенда много се радваме че ви е допаднало :yahoo:

@Wolfheart относно мелодично хармоничните решения изобщо не претендирам всичко да е наред. Познанията ми по музикална теория се градят на самообучение и са доста бедни, така че не е изключено да съм направил нещо което е недопустимо според правилата на музиката(които в повечето случаи са условни според мен ). Аз съм на принципа проба-грешка :) Опитвам дадена идея, докато НА МЕН ми зазвучи добре.

@Ивелин, за сета на барабаните си много прав . Не го пипах по две причини:

1.Не ми се отдава да го наглася както бих искал;

2.(По фатална причина) Домързя ме ;) (оставих го както си беше по дефолт)

пп. Jamiroquai : Една от любимите ми банди :recourse:

Отговорено

Ултрамега - фен съм ти!

Ако се появиш в София, непремено се обади да пием по бира ;)

най - малко за да полеем Пантера конкурса, дето го завършихме in a raw.

Високо оценявам, това че харесваш и свириш в най - различни стилове и то - добре!

Отговорено

Благодаря ти TONY. Твоето е уважавано от мен и много ме радва.

Ако дойда в София задължително ще се обадя да пием бира ;)

Надявам се същото важи и ти ако се озовеш във Варна :recourse:

Отговорено

Ultramegaq, май трябва по-често да те затрупва снега заедно с бенда ти :thumbs_up: . Супер съм изненадан/положително/ от стиловите ти забежки.Много ме кефи как се е получило парчето :metalist: .

Отговорено
:yahoo: Най после свирих с биг бенд(макар и виртуален). :thumbs_up:

Момчетата дойдоха у нас да празнуваме Нова година.

Хапнахме, пийнахме, а после като видяхме че всичко навън е затрупано от сняг и е кучешки студ решихме да си останем в къщи и да посвирим :D

Естествено изпития алкохол си каза думата :) , но се получи една смесица от фънк,джаз и латино, която лично на мен ми допада донякъде.

Да ви представя бенда все пак:

На барабаните: Изи дъ Дръмър :drummer:

На перкусийте и другите подобни братовчед му на Изиз -Изи"Латиното"

На баса е VirtualBassist(Свири квото му кажеш и то що годе прилично, ама май много се е напил и си е скъсал някои от струните защото може да свири само в една октава :metalist: )

Саксофони, тромпети, флейта ни дойдоха гост музиканти от HQ Orchestral.

Kлавишни: Rhodes: MrRay

Орган: B4, Native Instruments(той не беше на кеф , не свири много:) )

На китарата съм аз :yahoo: (единствения не ВеЕсТе :D)- доста плахо солирам, но са ми бедни познанията в стила(който иначе много харесвам :) )

Кубето ми е Amplitube2 :hysterical:

А ето го и парчето:

virtual-bigband

Всички от бенда ви честитим новата 2008 година :surprise:

, надяваме се да ви хареса нашия поздрав и очакваме вашите мнения :)

Добре е като за начало но трябва малко баланс на инструментите.Харесва ми котето на анимацията