vurbito Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Хмм... с кухарицата си свири (и се записвай). Ако може да не е точно определена песен, импровизирай и ще напреднеш бързо. Цитирай
Krasen Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Снощи случайно ми попадна една песен на мп3 - Lipps Inc - Funkytown Знаете я 100% Робот Диско е стила хахахаха Едно рифче се повтаря през половината песен, а другата половина от 1 акорд При нея има доста инструменти но това не пречи да се свирят всичките на 1 китара http://ultimate-guitar.com/tabs/l/lipps_in...wn_ver2_tab.htm Снощи цяла вечер съм си го дрънкал, не знам от къде толко ме изкефи, чак ме заболя безименния да натискам тия петици. Цитирай
rock fan Отговорено Януари 4, 2008 Автор Отговорено Януари 4, 2008 Снощи случайно ми попадна една песен на мп3 - Lipps Inc - FunkytownЗнаете я 100% Робот Диско е стила хахахаха Едно рифче се повтаря през половината песен, а другата половина от 1 акорд При нея има доста инструменти но това не пречи да се свирят всичките на 1 китара http://ultimate-guitar.com/tabs/l/lipps_in...wn_ver2_tab.htm Снощи цяла вечер съм си го дрънкал, не знам от къде толко ме изкефи, чак ме заболя безименния да натискам тия петици. Като слушам нещо и горе долу го пресаздавам,това ми се видя лесно............ Обаче свиря само на една струна ...... това е въпрос на тренингсигорно . Цитирай
Tobepawned Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 По пътя на логиката ще кажа свири стари песни...може би са по лесни....ноооо не винаги така докато не видя таблитурата немога да кажа...Guitar Pro е мн добра програмка за "самУУкитемайстори"но най добре отиди на урок при някои печен даскал др-о е и някои опитен да те слуша да ти казва де грешиш и тем подобни...пък тои със сигорност ще ти даде някоя др-а мелодиЪ за домашЪ работЪ Цитирай
Recommended Posts