Mladen Публикувано Януари 2, 2008 Публикувано Януари 2, 2008 Здравейте колеги !!! ЧНГ на всички! Здраве, успехи и усмивки с нашата страст музиката! Ами аз искам да ми кажете някои, ама наистина добри майстори, които няма да ми направят поразии. Става въпрос за подмяна на потенциометър и екраниране на Squier Delux HSS, не е кой знае какво, но все пак свидетел съм бил на какви ли не некадърщини. За пръв път ще давам за ремонт в София, и знам че има мн. хора при които мога да попадна. Дайте и ороемтировъчна цена, за тези услуги, ако е възможно. Благодаря за вниманието предварително !!! Цитирай
vlex Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Evtim Djerekarov - пишеш му лс и разбираш колко! Лютиери бол в софия, само дето ще ти изтръгнат сърцето със все далака и бъбреците, за тая дреболия... Цитирай
Mladen Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 O.K. Мерси ориентирах се вече!!! Best Wishes !!! Цитирай
Recommended Posts