Chromatic Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Само физиономии но требват в тая криза! народа нема кво да яде свиренете запада последния проблем ни са физиономиите Иначе то и вие да свирите като вай от зор ше правите муцки... Цитирай
fernandes Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Жоро Мархолев също доста добри ги прави Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Как можахме да пропуснем другото изчадие от Slayer - ариецът-индианец Том Арая. Тоя де е грозен, ами и като го лапне оня ти ми микрофон и като отвори една уста... и джуката му винаги е на ебем страна, като на Силвестър Сталоун преди операциите. Друг кривондел и не по-малко грозен е Питър Стийли от Type-0-Negative. Праят мутри като за световно и цялата група Iron Maiden, а Джеф Уотърс от Annihilator сигурно се прехранва с пантомима. Цитирай
FuneralPyre Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Не знам дали сте гледали John Sykes ама бая смях вкарва "физиономист" голям :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 Абе, клонингите не са ли безплодни?... Тоя на аватара що се поти? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Не знам дали сте гледали John Sykes ама бая смях вкарва "физиономист" голям :hello: ъххъъхъхъх наистина прави мутри Сайкс гледал съм му 3-4 концерта със Змиите а някой гледал ли е нещо на ранните Уайтснейк където свирят Мики Муди и Мел Гели...та тоя Мики е такъв грозник и такиви физиономии прави че не знам сега ша потърся снимка Цитирай
Recommended Posts