Old_Shetarhand Публикувано Май 31, 2005 Публикувано Май 31, 2005 абе преди време ходех с една,и веднъж я зех с мене на репетиция,свирихме пяхме сичко на 6,оба4е после ко стана въпрос вика на приятелката си че съм правил "много интересни" муцки докато свиря! а аз даже не се осещам! има ли хора които са имали сходният "ПРОБЛЕМ" не бе щото гледам и големите китаристи някои се мръщят други с физиономия на радост....... споделете! Цитирай
the_gorer Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Да, правят се физиономии, няма как - имидж. Я виж Кери Кинг кви мутри вкарва по концертите - зъл, зъл, та чак смешен. Сега сериозно - не върви да свириш дет метъл и да си щастливо ухилен, все едно Бритни и Агилера току-що са ти взели цело кълбо захарен памук на сбора на Самоводене. Цитирай
Dushmanina Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Ами който и да хванеш си има някакви физиономии, тъй че да не ти прави впечтление. Ей го, Скот Хендерсън или Чарли Хънтър докато свирят правят такива муцуни, че не е за вярване направо. Цитирай
Bassko Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Единия китарист на мейдън прави уникални физиономии!!! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Това с физиономийте ми навя спомени от БГ и различни хора които правят фисиономий.За мен най-култовите физиономий ги правеше Бащата на Блуса от Бургас(име няма да спомена,който трябва го знае) А също си спомних как на последния 8-ми декември,който изкарах в БГ бяхме с колеги/приятели на хижа извън Троян.След като всички заспаха или изпопадаха пияни,останахме само аз,Владо от Сафо и Жорката(наш колега и голям приятел) и куфяхме,свирихме на air guitar и копирахме физиономийте на Стийв Вай в продължение на около 1час на фона на "Here I Am" от The Ultra Zone(бяхме го програмирали само това парче да се върти).Сега като се сещам само ме избива на смях,жалко че никой не снима. Владо Цитирай
Steve_Vai Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Това с физиономийте ми навя спомени от БГ и различни хора които правят фисиономий.За мен най-култовите физиономий ги правеше Бащата на Блуса от Бургас(име няма да спомена,който трябва го знае) А също си спомних как на последния 8-ми декември,който изкарах в БГ бяхме с колеги/приятели на хижа извън Троян.След като всички заспаха или изпопадаха пияни,останахме само аз,Владо от Сафо и Жорката(наш колега и голям приятел) и куфяхме,свирихме на air guitar и копирахме физиономийте на Стийв Вай в продължение на около 1час на фона на "Here I Am" от The Ultra Zone(бяхме го програмирали само това парче да се върти).Сега като се сещам само ме избива на смях,жалко че никой не снима. Владо Вай е прекрасен клоунаден пример за физиономистване Цитирай
solo5 Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Бащата на Блуса от Бургас Пламен Ставрев? :think: Цитирай
AXE Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Това с физиономийте ми навя спомени от БГ и различни хора които правят фисиономий.За мен най-култовите физиономий ги правеше Бащата на Блуса от Бургас(име няма да спомена,който трябва го знае) А също си спомних как на последния 8-ми декември,който изкарах в БГ бяхме с колеги/приятели на хижа извън Троян.След като всички заспаха или изпопадаха пияни,останахме само аз,Владо от Сафо и Жорката(наш колега и голям приятел) и куфяхме,свирихме на air guitar и копирахме физиономийте на Стийв Вай в продължение на около 1час на фона на "Here I Am" от The Ultra Zone(бяхме го програмирали само това парче да се върти).Сега като се сещам само ме избива на смях,жалко че никой не снима. Владо Вай е прекрасен клоунаден пример за физиономистване Дори има много интересна статия по въпроса, която продължава тук Цитирай
Shakesbeer Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 я па нищо че съм басист кат свирим гледам кат на жигльоро охраната на лекция по висша аритметика 4та част. Един приятел прехапва долната си устна и колкото повече свири, толкова повече стиска, а очите му още малко ше изкочат. Той и без да свири прилича на Бийвъс и Бътхед в муцуната така че имате представа Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Бащата на Блуса от Бургас Пламен Ставрев? :think: Не е Пламен,друг е,въпреки че Пламен е един от Бургаските "бащи" на блуса ! Владо Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 То това е синкретичността на рока, демек, разнообразното влияние на рока: музикално, социално, модно, ВИЗУАЛНО, театрално /циркаджийско/. Стоунс, например, нямаха да имат целия този ореол на вехти рокдиплодоци, ако не приличаха на отряд нумеро 9 от Централния софийски. То муцуни, то блещене... Цитирай
the_gorer Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Сетих се за едно барабанистче, с което свирехме в един гараж. То правеше нечовешки физиономии горкото. Ама не за имидж (в гаража няма кой да те гледа дали си "тру"), ами от зор си кривеше мутрата копелето. Всички жулим, а то дъни някакъв ритъм, гледа ме в очите уплашено, защото знае, че ей ся идва онова гадното, дето е с кардан и преход, и на терсене тактовете поема шумно въздух през зъби, гаче ли се стряска... Фсъп! Фсъп! Фсъп!... Сещам се и за един агент, когото взехме временно за вокалист и му дадохме един вестник "24 часа", от който да чете текстове и да ги ръмжи върху ритъма. И му викаме: "Ама ти сега вкарвай и по нещо метълско от тебе, недей само да четеш от вестника глупости за Иван Костов". Па оня като почна да грухти за едни приватизации и през две секунди повтаря "Ту дай!" (to die) и гледа недоумяващо и стресирано като пръднал заек в люцерна... И той праеше мутри от зорлък. Цитирай
trendkiller Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Сетих се за едно барабанистче, с което свирехме в един гараж.То правеше нечовешки физиономии горкото. Ама не за имидж (в гаража няма кой да те гледа дали си "тру"), ами от зор си кривеше мутрата копелето. Всички жулим, а то дъни някакъв ритъм, гледа ме в очите уплашено, защото знае, че ей ся идва онова гадното, дето е с кардан и преход, и на терсене тактовете поема шумно въздух през зъби, гаче ли се стряска... Фсъп! Фсъп! Фсъп!... Сещам се и за един агент, когото взехме временно за вокалист и му дадохме един вестник "24 часа", от който да чете текстове и да ги ръмжи върху ритъма. И му викаме: "Ама ти сега вкарвай и по нещо метълско от тебе, недей само да четеш от вестника глупости за Иван Костов". Па оня като почна да грухти за едни приватизации и през две секунди повтаря "Ту дай!" (to die) и гледа недоумяващо и стресирано като пръднал заек в люцерна... И той праеше мутри от зорлък. Цитирай
Recommended Posts