Overdrive Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 (Редактирано) От xxxx в София, само че ми е трудно да я занеса там, за да я чуят, защото не съм от София.Filthy, моя проблем никак не е малък, защото мойта китара въобще не свири Еl`ToRo, напиши ми на ЛС какъв е проблема и ако твойта китара също е от РФ да ходиме заедно за 1 скандал на какво основание?? да си гледал като си я купувал ако не те беше срам щеше да ги накараш да ти дадат тунер (то остана и да нямат) или да ти я настроят те. Сега и да идеш ще ти кажат че си я направил ти така и ще трябва да се оправяш, макар че ако е хубава китарата, това че не е сетъпната се оправя много лесно - може би трябва да отпуснеш тръс рода и да повдигнеш струните Редактирано Януари 5, 2008 от Overdrive Цитирай
fluti Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Само да се коригирам - в предния пост по погрешка съм писал, че трябва да се натегне тръс рода - всъщност в този случай трябва да се отпусне, както казва Overdrive. Т.е. трябва да се върти наляво, обратно на часовниковата стрелка. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Е да де ,ама той вече те е послушал и си е счупил грифа!! Цитирай
fluti Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 ^^ Е-е, айде сега! Не ме карай да се чувствам виновен Пък и в крайна сметка всеки си решава на своя отговорност, дали да следва съвети, прочетени в Интернет Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Упс!! Беше шегичка ,но по принцип е възможо. Цитирай
slider Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Значи аз имах същия проблем обаче с squier значи смених струните и ги повдигнах малко с един шестограм и вс е наред Цитирай
Recommended Posts