basis4eto Публикувано Декември 31, 2007 Публикувано Декември 31, 2007 Здраствувайте и от мене 1)nickname: basis4eto 2)Възраст: 18 3)Образование: 12 клас съм сега тъй малко... 4)Вашият инструмент/и: Контрабас , бас китара , задължително пиано и т'ва е 5)Предпочитан музикален стил: Много залитнах по жаза , в частност на Джако Пасториус творчеството , но по принцип си слушкам и свиря all без чалга малга , метълски историй и тъй . 6)Вашият вдъхновител: Преди години Y.Malmsteen, сега основно J.Satriani 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Ми реализират се за сега , като останат нереализирани ще обаждам. 8)Странични интереси: автомобила , аудиото , компа , лютиерство когато имам поле и средства за изява . 9)В кратце(или с две думи за вас самите): еми имам си скайп , намерете ме и ме интервюирайте Между другото съм от 6-7 месеца в тоя форум , не съм и предположил че има такъв раздел / а май и толкова съм и гледал какви раздели има , но това е друг въпрос / затова чак сега пиша Цитирай
Manolev Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Добре свириш, пич! Поздравявам те! Де да имаше повече басисти като тебе...Продължавай! Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Мараба,добре дошъл/представил се! Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Живо-здраво! И да се държиш прилично Баннах ти втория акаунт sax_man и ако пак има нещо подобно като вчера, ще бъда много по-радикален. Тази тема ми дойде като манна небесна. Считай това за официално предупреждение в самопредставянето си! Цитирай
basis4eto Отговорено Януари 5, 2008 Автор Отговорено Януари 5, 2008 (Редактирано) Сладък спомен ... и подсказка за тези които не знаят за какво става дума ... цъъъъък Редактирано Януари 5, 2008 от basis4eto Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Кефиш. Да си жив и здрав. Мноо си фрийки, жалко, че си чак у Варна. Цитирай
Recommended Posts