Jump to content
Българският форум за музиканти

Бас Dvd уроци?


Bataf

Recommended Posts

Здравейте.Преди 1 седмица си взех бас китара ( с малко омения ) и изкам да се науча на още.Проблема е , че от клипчетата в нета не разбирам много мног , ако някой има или е виждал ( ако не е да си ги изтегли от wwww.read_rules.net ) уроците на един от най-добрите соло китаристи ( поне за мене ) Michel Angelo Batio.Е в това клипче той показва как да свириш по барзо,техники и простотии ( един приятел е соло китарист и го има ) и се чудих дали няма и такова клипче самоче за бас китара.Аз гледах некав Bass Book на Fender ама за да разбера некой уроци трябва да си закупя некво специялно помагало.От некой клипчета в нета не ми казва в предишни кой са нотите на бас китарата ми показа неква Pentatonic scale и казва нотите имената им а не прага.Ако някой по случайност намери или има да ми даде линк от кадето си ги изтегля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой тук няма да ти даде линк поради тези причини.

 

Освен това с видеоуроци до никъде няма да стигнеш.

 

 

П.П. Постарай се да пишеш малко по-грамотно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ a освен този форум е доста отдавна в интернет пространството и темата за каквито и да е помагала, било то уроци или таблатури, е разисквана не 1 път.

Форума, както всички други форуми си има търсачка. Спокойно можеш да потърсиш какво е писано по темата

 

Успехи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле боже - "некой... некоя... некви..." Е стига де. Айде поне да пишеме грамотно а? :icon_shithappens:

 

П.П.: А и си препрочитай съобщенйето преди да го пуснеш ... нужно ти е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

the internet is for search the internet if tor search why u think the net was born search search seach !!!! С тези ,, омения,, ( :virtuoz: ) можеш да си изнамериш каквото ти душа харесва из нета не е нужно сичко да е наготово ! ОСПЕХ ! ( :) )

Редактирано от stratevcaster2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.