Bataf Публикувано Декември 29, 2007 Публикувано Декември 29, 2007 Здравейте.Преди 1 седмица си взех бас китара ( с малко омения ) и изкам да се науча на още.Проблема е , че от клипчетата в нета не разбирам много мног , ако някой има или е виждал ( ако не е да си ги изтегли от wwww.read_rules.net ) уроците на един от най-добрите соло китаристи ( поне за мене ) Michel Angelo Batio.Е в това клипче той показва как да свириш по барзо,техники и простотии ( един приятел е соло китарист и го има ) и се чудих дали няма и такова клипче самоче за бас китара.Аз гледах некав Bass Book на Fender ама за да разбера некой уроци трябва да си закупя некво специялно помагало.От некой клипчета в нета не ми казва в предишни кой са нотите на бас китарата ми показа неква Pentatonic scale и казва нотите имената им а не прага.Ако някой по случайност намери или има да ми даде линк от кадето си ги изтегля.
BlueZone Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Никой тук няма да ти даде линк поради тези причини. Освен това с видеоуроци до никъде няма да стигнеш. П.П. Постарай се да пишеш малко по-грамотно.
Nikifena Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 ^ a освен този форум е доста отдавна в интернет пространството и темата за каквито и да е помагала, било то уроци или таблатури, е разисквана не 1 път. Форума, както всички други форуми си има търсачка. Спокойно можеш да потърсиш какво е писано по темата Успехи
Fib4ik Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 Леле боже - "некой... некоя... некви..." Е стига де. Айде поне да пишеме грамотно а? П.П.: А и си препрочитай съобщенйето преди да го пуснеш ... нужно ти е!
stratevcaster2 Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 (Редактирано) the internet is for search the internet if tor search why u think the net was born search search seach !!!! С тези ,, омения,, ( ) можеш да си изнамериш каквото ти душа харесва из нета не е нужно сичко да е наготово ! ОСПЕХ ! ( ) Редактирано Януари 5, 2008 от stratevcaster2
Recommended Posts