Lilith Публикувано Декември 29, 2007 Публикувано Декември 29, 2007 Някой може ли да ми каже нещо за модела ESP ALEXI 600 Ако го има някой да пише Цитирай
ivocanibala Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 ALEXI LAIHO ESP * Neck-Thru Body * 25.5” Scale * Alder Body * Maple Neck * Ebony Fingerboard * Locking Nut * 42mm Neck Width * Thin U Neck Shape * 24 XJ Frets * Black Nickel Hardware * Gotoh Tuners * Floyd Rose Bridge * Seymour Duncan Blackout Active p.u. * Finish: BLK w/ Yellow Pinstripe; WHT w/ Black Pinstripe знам че струва над 3000 кинта някаде там Цитирай
horsefucker Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Не е над 3000 лева. Над 3000 лв. (около 4000) е Alexi Laiho Signature. Alexi 600 e около 2000 лв. Адаптерите са EMG HZ H4. Доста яка китара. Свирил съм в един познат на такава. Удобна е за свирене прав. Цитирай
inqubus Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Ми уточнявайте, за LTD иде реч... Цитирай
Dread Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Аз имах за 2 дни у нас такава, не помня кой беше точно моделът, но беше над 3000лв. цената. Китарата е напълно обикновена, колкото и чудно да звучи това - типична метла, с хубав флойд, като тази която беше в мен беше сет-тру. Състейнът й не беше в никакъв случай по-голям от на моя Джексън, изработката е перфектна, звучи малко по-среднисто, но нищо особено характерно. Пробвахме я само 3-а човека, които обаче не влизат във форума, но и те са на това мнение, жалко, че Евтим не можа да дойде да я провери, но той не си вдигна телефона. Единственото предимство може би беше, че почти нямаше глухи тонове по грифа и, че за метла с флойд звучеше що-годе балансирано на всички струни - с една дума: аз лично никога не бих дал толкова пари за тази китара. Цитирай
Valserp Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 Пипал съм LTD Alexi 200. На мен страшно ми допадна на пипане и изработка, но като се вземе пред вид колко пари искат за китара само с един адаптер... За тези пари може да се вземе някоя друга добра стрела, която няма да е на Alexi. Голям чеп... Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Февруари 28, 2009 Отговорено Февруари 28, 2009 така и така сте отворили темата за тоя модел искам да попитам има ли разлика в дебелината на грифа на модела Alexi 200 и EX серията интересува ме дали на Алекси модела е с по тънък гриф?! Цитирай
Recommended Posts