zdravko87 Публикувано Декември 29, 2007 Публикувано Декември 29, 2007 Помагайте, братя. Българската общност в Канада ме покани да посвиря малко на Нова Година и искат да им изсвиря нещо народно. Имам 3-4 песни и искам да ги навържа като китка - за целта супер работа ще ми свърши един ритъм 7/8 с първо ударено, дори само 1 вариант да е с 1 фил-ин. Само барабани, без нищо друго ми стига. Много ще съм задължен, ако някой се отзове. за контакти - тук, и-мейл - zdravko87@abv.bg, kaldata.com Цитирай
Емо Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 Помагайте, братя. Българската общност в Канада ме покани да посвиря малко на Нова Година и искат да им изсвиря нещо народно. Имам 3-4 песни и искам да ги навържа като китка - за целта супер работа ще ми свърши един ритъм 7/8 с първо ударено, дори само 1 вариант да е с 1 фил-ин. Само барабани, без нищо друго ми стига. Много ще съм задължен, ако някой се отзове. за контакти - тук, и-мейл - zdravko87@abv.bg, kaldata.com Мога да ти го изпратя на 31.12 към 11.00часа българско време. Ако те устройва кажи. Цитирай
zdravko87 Отговорено Декември 30, 2007 Автор Отговорено Декември 30, 2007 Това не знам майтап е или не, но въпреки всичко - ако можеш, изпрати го , дори и тогава Цитирай
Емо Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Това не знам майтап е или не, но въпреки всичко - ако можеш, изпрати го , дори и тогава Дълбоко съжалявам,че не помислих за разликата във времето. Хиляди извинения. Цитирай
zdravko87 Отговорено Януари 2, 2008 Автор Отговорено Януари 2, 2008 Дълбоко съжалявам,че не помислих за разликата във времето. Хиляди извинения. Няма ядове, все още не е късно - идва Ивановден Цитирай
Емо Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 (Редактирано) Изпратих ти на имейла,посочен по-горе. Редактирано Януари 3, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
Recommended Posts