7246 Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 Значи комплекта ще ми излезе към 10 лв.Аха готово махнах я .Скоро ще я сменя .Баси кефа . Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 хаха добрите стари времена ,когато бях на 13 и ми купиха първата китара с флойд ... десет минути по-късно вече бях скъсал първите три струни ,защото се опитвах да я настройвам от ключовете без да отпусна врътките ,дето заключват грифа . . Цитирай
7246 Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 Я да питам аз тука има ли някой от Ямбол????? Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 начи аз до скоро не бях забелязл обаче има едно копче edit горе у десно и може да си добавиш или преправиш написаното ако последното мнение е твое и така темата не става излишно дълга по желание на клиента де, без да те задължавам нито съм модератор... нито някъв свадливко Цитирай
7246 Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 (Редактирано) Не бе аз за друго питам.Имам предвид щото града е беден относна магазини за музикални инструменти и може да се намери някой да ми каже ако има някое забутано местенце.Знайш ли...? Редактирано Юни 4, 2005 от 7246 Цитирай
hypermusic Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 Знаеш ли кво, Adam Jones(tool) си го казва мн. точно- ако искаш да знаеш имената на всички акорди, да можеш да сириш 100 скали и 5000 прогресии, ходи на учител, тва обаче слабо ще развива творческото начало.Вярно, теоретическата подготовка помага, но внимавай да не загубиш, щото като 3 месеца ти набиват в главата пентатоники и other various shits малко се изцикля и после...сещаш се предполагам Цитирай
Recommended Posts