bojkata Публикувано Декември 28, 2007 Публикувано Декември 28, 2007 (Редактирано) Как да вкарам даирето в сета? Някакъв холдър... Търсих - нямаше никъде.Ако някой има нещо подобно или знае къде има - да каже...тук Редактирано Декември 28, 2007 от bojkata Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 Мисля че във "тук" няма защото гледаш стандартни перкусионни дайрета а на теб ти трябва за комплект като това жълтото например http://www.premier-percussion.com/catalogue.asp?id=176 има холдър отзаде и всъшност може да се закача на всяка стойка общо взето. Цитирай
bojkata Отговорено Декември 29, 2007 Автор Отговорено Декември 29, 2007 Мерси за info - то но аз вече имам дайре (sonor-ското) и си ми трябва холдър за него... Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Ако толкова не се намират стойки пробвай с тел за стойката на краша. Цитирай
necrony Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) ^^ с тел абе давай направо с елктрожена! има си такива стойки просто трябва да потърсиш и да видиш коя точно ще ти пасне, но като гледам, ако е това което е на снимката.. то е за ръце.. а тези за сетовете са със специални места за захващане към стойката.. говоря от обща култура, нямам такова нещо и не разбирам, така че ако може някой по-запознат да допълни.. Редактирано Декември 29, 2007 от necrony Цитирай
GroOveR Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 Освен да го сложиш на фуса...май не виждам друг начин,но порови се и не бързай Цитирай
bojkata Отговорено Декември 30, 2007 Автор Отговорено Декември 30, 2007 С какво да го сложа на фуса?! Цитирай
Katsko Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 пич, продай го това дайре и си купи такова, което е предвидено да се слага на сет Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 Мисля че предложението на Кацко е най-правилно. Пък и тва дайре няма да е стабилно, щото е кръгло и центърът на тежеста е далеч от стойката. Може да пробваш като вземеш по 1 дайре от 2та вида, които са с еднаква маса. И като ги хванеш в края ще видиш, че барабанното изглежда доста по-леко. Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 Мисля че предложението на Кацко е най-правилно. Пък и тва дайре няма да е стабилно, щото е кръгло и центърът на тежеста е далеч от стойката. Може да пробваш като вземеш по 1 дайре от 2та вида, които са с еднаква маса. И като ги хванеш в края ще видиш, че барабанното изглежда доста по-леко. често не е стабилно!да не би да си го пробвъл?лично на мен тва ми пасва идеално на сета и неми трябва да го качвам на фуса! Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 1. говорех за 2рото предложение на Кацко (да го продаде и да вземе барабанно) 2. нестабилно е кръглото (и съм пробвал на тва отгоре. имам и от двата вида, като в момента не ползвам нито 1но от тях защото свиря метъл) Цитирай
GroOveR Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Явно си се снабдил с дайре,което можеш само да си блъскаш из ръцете Виж Кацко даде добра идея Цитирай
bojkata Отговорено Януари 1, 2008 Автор Отговорено Януари 1, 2008 Прави сте да го еба... Ше си диря "барабанно" Цитирай
Recommended Posts