nebrezniq Публикувано Декември 27, 2007 Публикувано Декември 27, 2007 http://myspace.com/grigorkaraivanov Цитирай
david nakov Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Пич, страшен си ,адски добре свириш и записа е просто невероятен !!! Просто яма какво друго да кажа освен евала, машала, аферим ,ашколсун Цитирай
ZVER0 Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Много приатна музика и като изприщиш бързите хаммер-он-и и става лудница! Евала и от мене! Цитирай
nebrezniq Отговорено Декември 27, 2007 Автор Отговорено Декември 27, 2007 Благодаря много за това,че коментирате.И за добрите за сега коментари За записа...тои си е "домашна работа" и аз се опитах да направя каквото мога(а то не е много,аз съм по-скоро музикант от колкото тон-резисиьор) ... това са само идеи,и за съзаление съм ги реализаирал сам...мисля че лиспсва мнго от идеиноста на бандата...и бас-партийте не са това което бих искал а също и барабаните разбирасе,но за сега е това ... надявам се да намеря съмишленици някога и да дерзаем заедно ... музиката е велико нещо и се радвам че тук имаме с кои да е споделим :) весели празници на всички!!! Цитирай
Guest dTb Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Доста скучноватичко бих вметнал мимоходом аз. На места просто има копи пейст от някои отдавна дълбали "темата" автори. Цитирай
nebrezniq Отговорено Декември 27, 2007 Автор Отговорено Декември 27, 2007 да мисля че наистина е малко скучно и със сигурност не е твурде оригинално ... ще пробвам други посоки ... благодаря за критиките те са ми наи-полезни!!! Цитирай
Recommended Posts