Black Bird Отговорено Май 30, 2005 Автор Отговорено Май 30, 2005 ехеееее! БраВос бре ! Благодаря ви !!! Цитирай
tocata Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Сетих се. Виж на http://guitar.comИма интервю в три части с Бърнард Алисън -> блус-слайд-нигро-дюд, който разцепва отсекъде. Там може да се скиват интересни неща. Също може да му прослушаш албумите, аз лично имам цялата дискография, защото е маниак! П.П. Към 120 МВ общо са трите части. мааани тоь слаид брато нема уют с джелеэо на пръста грег хов е тучниа елен....... и никакво кафе да энаеш аиде чао Цитирай
Black Bird Отговорено Май 30, 2005 Автор Отговорено Май 30, 2005 (Редактирано) Сетих се. Виж на http://guitar.comИма интервю в три части с Бърнард Алисън -> блус-слайд-нигро-дюд, който разцепва отсекъде. Там може да се скиват интересни неща. Също може да му прослушаш албумите, аз лично имам цялата дискография, защото е маниак! П.П. Към 120 МВ общо са трите части. мааани тоь слаид брато нема уют с джелеэо на пръста грег хов е тучниа елен....... и никакво кафе да энаеш аиде чао мани мани!!! нема кафе вече... неска само салата а ся вечерях череши и нервите ме фанаха чак Грег хове едни арпежи цепи....слайада да ти се спука :hello: Редактирано Май 30, 2005 от Nalbantov Цитирай
tocata Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Сетих се. Виж на http://guitar.comИма интервю в три части с Бърнард Алисън -> блус-слайд-нигро-дюд, който разцепва отсекъде. Там може да се скиват интересни неща. Също може да му прослушаш албумите, аз лично имам цялата дискография, защото е маниак! П.П. Към 120 МВ общо са трите части. мааани тоь слаид брато нема уют с джелеэо на пръста грег хов е тучниа елен....... и никакво кафе да энаеш аиде чао мани мани!!! нема кафе вече... неска само салата а ся вечерях череши и нервите ме фанаха чак Грег хове едни арпежи цепи....слайада да ти се спука :hello: прати ми адреза ти и ша ти прата уроци за слаид глинените ша станат тревни.... след 10 дена ше си пушка ша ма споменаш Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Други слайд мастъри,които забравих да спомена,че направо е конщунствено - покония Дуейн Олман и напоследък Дерек Тръкс и Сони Ландрет-всеки от тези е изрод, дано говорим какви тембъри вадят от китарите със слайд. Владо Цитирай
Jordan_J Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Други слайд мастъри,които забравих да спомена,че направо е конщунствено - покония Дуейн Олман и напоследък Дерек Тръкс и Сони Ландрет-всеки от тези е изрод, дано говорим какви тембъри вадят от китарите със слайд. Владо Да, потвърждавам за Сони Ландред, другите ги нямам на записи. А исках да добавя и Джеф Хейли. Кефи ме колко семпло и ефективно работи с инструмента си (и слайда Едната от 6колите за слайд дето я имам е пълна с пар4ета дето уж най най - изсвирени със слайд. Ама 90% от изпълнителите не бях ги 4увал Много изроди има по света (и най-ве4е в Америките), дето никога няма и да ги 4уем даже сигурно Цитирай
Recommended Posts