Boris Публикувано Декември 25, 2007 Публикувано Декември 25, 2007 Ето че и тази година реших да участвам с моя песен в Евровизия. Казва се The Power Of Intention и може да го чуете от: http://www.bg-sonic.com/members.php?id=60 Надявам се, че ще ви хареса! Цитирай
nofearinc Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Хубава песен, стискам палци, но би ми харесало доста повече, ако успее да се вмъкне малко повече тържествена емоция- цигулки във втората половина, по- усилен бас и по- плътен вокал с бекинги... Чисто идейно, мнението си е мое, разбира се Иначе пълната версия 4:49 е добра. Цитирай
zarra Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 успех - дано и на живо да успееш да я представиш убедително Цитирай
Boris Отговорено Декември 27, 2007 Автор Отговорено Декември 27, 2007 Е, оказва се, че няма да я изпълнявам на живо. Просто защото не са я избрали. Като казвам не са я избрали, имам предвид не журито, което въобще не я е слушало, а тези, които са се изплашили от конкуренцията за техните протежета и просто са я покрили. Но така се случва в тая бандитска държава. Има и други песни , които не са достигнали до обективните членове на журито, само до корумпираните такива. Е, България никога няма да спечели Евровизия с такава липса на морал. Цитирай
nofearinc Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Cheer up, в България доста неща се уреждат само 'под масата'... Малко оффтопик, но не мога да не те поздравя за Thief's Lullaby от профила ти в bg-sonic - невероятна е Цитирай
Boris Отговорено Декември 27, 2007 Автор Отговорено Декември 27, 2007 Cheer up, в България доста неща се уреждат само 'под масата'... Малко оффтопик, но не мога да не те поздравя за Thief's Lullaby от профила ти в bg-sonic - невероятна е Благодаря ти! Радвам се, че ти е харесала. Миналата година я бях пуснал на Евровизия, но естествено не ме огря. А именно тя беше песента, която впечатли най-много моят издател от Великобритания. Но какво ли разбира той от "качествена" българска естрада, та той е работил с някакви си музиканти като Al Green, Terence Trent D’Arby, James Taylor, Crosby, Stills and Nash, Stevie Ray Vaughan, Millie Jackson... Както се казва, добре че Джон Атанасов е имигрирал в Америка, та да открие компютъра. В България биха го обявили за неблагонадежден. Цитирай
zarra Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 Ами щом си имаш издател кво си седнал да се явяваш на тъпата Евро БГ визия ?М?Я горе главата и да не ти пука !Изобщо тая Евровизия е някво пълно набутване за изпълнителите ,аз поне не виждам никакъв смисъл да правя няква песен по нечии стандарти - айде молим - ако ще харча пари да правя песни ще си ги направя така ,както си искам а не да се съобразявам дали ще ги хареса бай ти Ганьо ...... Цитирай
Boris Отговорено Януари 2, 2008 Автор Отговорено Януари 2, 2008 (Редактирано) То вярно, че изискването за 3-те минути е супер архаично и доста ограничаващо. Доста от песните участващи в конкурса имат и по-дълги версии, които са много по-добри. А относно участието - оказва се, че си напълно права. Убеден съм, че моята песен има пълния потенциал да спечели, но не ЕвроБГвизия, а финала в Белград. Но да се стигне до там е невъзможно, поради ниския морал и липсата на съвсет у шайка гамени. Оказа се, че песента ми не е достигнала до ушите на хора от журито, и това е защото някой се е страхувал да не му се объркат сметките. Оказа се също така, че доста по-слаби песни са продължили, в следствие на финансова инжекция. Но корупцията в България е професия за поне 2 милиона българи, така че това не е толкова странно. Редактирано Януари 2, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
alexnous Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 (Редактирано) .....потвърждавам ! Редактирано Януари 2, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
Recommended Posts