Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Хубава песен, стискам палци, но би ми харесало доста повече, ако успее да се вмъкне малко повече тържествена емоция- цигулки във втората половина, по- усилен бас и по- плътен вокал с бекинги... Чисто идейно, мнението си е мое, разбира се :thumbs_up: Иначе пълната версия 4:49 е добра.

Отговорено

Е, оказва се, че няма да я изпълнявам на живо. Просто защото не са я избрали. Като казвам не са я избрали, имам предвид не журито, което въобще не я е слушало, а тези, които са се изплашили от конкуренцията за техните протежета и просто са я покрили. Но така се случва в тая бандитска държава. Има и други песни , които не са достигнали до обективните членове на журито, само до корумпираните такива.

Е, България никога няма да спечели Евровизия с такава липса на морал.

Отговорено

Cheer up, в България доста неща се уреждат само 'под масата'...

Малко оффтопик, но не мога да не те поздравя за Thief's Lullaby от профила ти в bg-sonic - невероятна е :metalist:

Отговорено
Cheer up, в България доста неща се уреждат само 'под масата'...

Малко оффтопик, но не мога да не те поздравя за Thief's Lullaby от профила ти в bg-sonic - невероятна е :metalist:

Благодаря ти! Радвам се, че ти е харесала. Миналата година я бях пуснал на Евровизия, но естествено не ме огря. А именно тя беше песента, която впечатли най-много моят издател от Великобритания. Но какво ли разбира той от "качествена" българска естрада, та той е работил с някакви си музиканти като Al Green, Terence Trent D’Arby, James Taylor, Crosby, Stills and Nash, Stevie Ray Vaughan, Millie Jackson... :metalist:

Както се казва, добре че Джон Атанасов е имигрирал в Америка, та да открие компютъра. В България биха го обявили за неблагонадежден.

Отговорено

Ами щом си имаш издател кво си седнал да се явяваш на тъпата Евро БГ визия ?М?Я горе главата и да не ти пука !Изобщо тая Евровизия е някво пълно набутване за изпълнителите ,аз поне не виждам никакъв смисъл да правя няква песен по нечии стандарти - айде молим - ако ще харча пари да правя песни ще си ги направя така ,както си искам а не да се съобразявам дали ще ги хареса бай ти Ганьо ......

Отговорено (Редактирано)

То вярно, че изискването за 3-те минути е супер архаично и доста ограничаващо. Доста от песните участващи в конкурса имат и по-дълги версии, които са много по-добри.

А относно участието - оказва се, че си напълно права. Убеден съм, че моята песен има пълния потенциал да спечели, но не ЕвроБГвизия, а финала в Белград. Но да се стигне до там е невъзможно, поради ниския морал и липсата на съвсет у шайка гамени.

Оказа се, че песента ми не е достигнала до ушите на хора от журито, и това е защото някой се е страхувал да не му се объркат сметките.

Оказа се също така, че доста по-слаби песни са продължили, в следствие на финансова инжекция. Но корупцията в България е професия за поне 2 милиона българи, така че това не е толкова странно.

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!