Ивелин Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 (Редактирано) Ще стане! Има много информация в интернет и във форума как се миксира. Но като цяло - тренинг му е майката... Аз до скоро правих трагични миксове, но сега започнаха да стават по-прилични. Редактирано Януари 9, 2008 от Ивелин Цитирай
annimm Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Браво и на двама ви Супер е станало! Чакаме следващите кавъри явно си хванал цаката Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 13, 2008 Автор Отговорено Януари 13, 2008 Благодаря ви Infinity и annimm! Аз още малко го пипнах - хептен да заприлича на оригинала Има си и солце на Rhodes пиано... Bring You Down Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 Благодаря на DREAMMIND и ultramega за солата и участието в джема! Радвам се, че има хора, които имат какво да покажат, а не като тези, които само лаят из форума и нищо не правят... Chrysalid ми даде лека идейка за по-добро смесване - това е крайният вариант и повече никога няма да ви занимавам с това парче - BuD Цитирай
jackson_dinky Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 адски много ми допада.. страхотно сполучлив кавър...мен ме кефи много...:-) евала на пианиста и певицата Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 3, 2008 Отговорено Февруари 3, 2008 Записвано е в хола - смесвано е в спалнята. А така - щом в спалнята е правено, значи няма грешка - от там излизат хубавите работи!!! Цитирай
milko65 Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Браво, Ивелине! Русенската гилдия в шоубизнеса продължава да се отличава и ти ставаш един от нейните ярки представители! Поздравявам те! Цитирай
Geo Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 На мен ми допада последния микс.Относно изпълнението:много добре е изпято,но за моя фънкарски вкус би било добре да се добави още компресия във водещия вокал-да стане по-черно.Техниката е много добра,но ще е добре парчето да се изсвири от музиканти,които плуват във водите на ейсид джаза. Поздравления!Свършили сте страхотна работа! Цитирай
SKYFACE Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Невероятни сте ! и записът е станал супер-а за таланта ви няма да говоря-той се чува от всички Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 8, 2008 Автор Отговорено Февруари 8, 2008 Благодарим ви мили хора! Аз пак чувам грешки в микса... но повече няма да се занимавам с това парче! @Geo Абсолютно съм съгласен за изсвирването - за сега мога да си позволя само да го нарисувам Като направим авторско парче, със сигурност ще е от "живи" инструменти/музиканти! Дори и ти ще си поканен Поясни ми само за компресията... не е равен(като нива) вокала ли? Какво точно имаш в предвид - като изпяване или като ефект компресор? Цитирай
Recommended Posts