kitaratapesho Публикувано Декември 22, 2007 Публикувано Декември 22, 2007 (Редактирано) Намерих тези записи на едно старо пц, което едвам пуснах. Правени са на 14.02.2005г. (сладко, нали ) Бандата е в състав: Мария Бръчкова - вокал Петър Георгиев - китара Това ни беше първото демо като дует. Правено е в репетиционната на Данчо Лазаров. Fly Me To The Moon Ето и още няколко парчета от това демо: Gentle Rain Georgia On My Mind My Romance Весели празници, Петър Редактирано Декември 22, 2007 от kitaratapesho Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 (Редактирано) Намерих тези записи на едно старо пц, което едвам пуснах. Правени са на 14.02.2005г. (сладко, нали ) Бандата е в състав:Мария Бръчкова - вокал Петър Георгиев - китара Това ни беше първото демо като дует. Правено е в репетиционната на Данчо Лазаров. Fly Me To The Moon Ето и още няколко парчета от това демо: Gentle Rain Georgia On My Mind My Romance Весели празници, Петър Аааа, страхотно е! Браво! Много приятно звучите! Девойката има много хубав глас. Малко високите тонове сякаш са мъчителни, но то не отнема нищо от цялостния чар! Линкът към второто парче сочи към първото. Редактирано Декември 22, 2007 от Polyphone Цитирай
spongebob Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 Пешо,на линка на Gentle rain отново се появява Fly me to the moon.Иначе за свиренето,ще е тъпо да правя комплименти,но винаги съм се кефил на простото ти и ефективно свирене.Много хора забравят,че когато свирят,трябва и другите да го харесват.Весели празници! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 Ееееееее нооо яко Пешо!!!Певицата нооооооо приятен тембър има ей! бих се Оженил за нея само да си ми пее по цел ден!!!! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 25, 2007 Автор Отговорено Декември 25, 2007 (Редактирано) Мерси за отзивите! На мен ми е забавно да слушам тези записи. Пълни са с дребни грешки и въпреки това ми носят някакво готино настроение Ееееееее нооо яко Пешо!!!Певицата нооооооо приятен тембър има ей! бих се Оженил за нея само да си ми пее по цел ден!!!! Ми аз така и бях направил Я сега да видим онзи объркан линк: Gentle Rain Весели празници! Петър едит: Кефи ли ви аранжимента на Georgia On My Mind - преминаването в блусарската Б част? Редактирано Декември 25, 2007 от kitaratapesho Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 Мен много ме накефи вашия вариант - много унася! Цитирай
Malvoly1 Отговорено Март 3, 2008 Отговорено Март 3, 2008 Лелеееееее,мажете! Поздравления ,изключително звучене..Казвам го като ценител на чичко Синатра и всички от неговата генерация.Запазили сте духа.. Цитирай
jackson_dinky Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Мастър...нямам думи...нещата са супер добре направени.... поздравлениа и на Мария :-) Цитирай
spongebob Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Мдааа....Пешо е зарибил толкова много хора към джазец... Цитирай
emka Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 нема.. толко.. пратихте ме у джаза.. тва е .. страхотно пеене и страхотно свирене има разни дребни грешчици, обаче това е лайв все пак.. мнооого е добро браво браво бравооооо Цитирай
Recommended Posts