Smokejack Публикувано Декември 21, 2007 Share Публикувано Декември 21, 2007 Качеството е кофти,но въпреки това реших да го постна.Не знам кой го е снимал и с какво,казаха ми,че е качено в Youtube. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 24, 2007 Share Отговорено Декември 24, 2007 Не е лошо. Поне това, което се разбира от записа. Певеца ви е много спокоен за рокаджия...но добре си врещи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 28, 2008 Share Отговорено Януари 28, 2008 Много ми хареса гласа на вокалиста, но не ми допада аранжимента, който сте направили. Ивчо, що да е спокоен бе? На мен ми се видя както трябва... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 29, 2008 Share Отговорено Януари 29, 2008 (Редактирано) Ми така ми се стори на 1-во гледане - все едно е на забавен каданс... Но като гледах клипа, вижях че и Dio е флегма Може би защото ги сравнявам с Bruce Dickinson, а той е много енергичен! Важното е, че певеца пее много добре рок и пленява вниманието! Редактирано Януари 29, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JimBeam Отговорено Януари 31, 2008 Share Отговорено Януари 31, 2008 Вокалиста ви е уникален.Як кавър може би най добрия който сум виждал в ютъба. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Януари 31, 2008 Share Отговорено Януари 31, 2008 Вокалиста е нашия съфорумник Mark Avrelii ........ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Януари 31, 2008 Share Отговорено Януари 31, 2008 (Редактирано) Тони - спокоен ?!?! ... вие ме размазахте бе... Изпълнението кърти едит: Редактирано Януари 31, 2008 от ...taka li e? - a taka. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiss_of_judas Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 Браво на бандата!Страхотни сте,много свежа версия,досега не я бях чувала.Изненада ме приятно. За вокалиста не съм съгласна,че е кротък,виждала съм го наживо веднъж,два пъти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pro stack Отговорено Февруари 20, 2008 Share Отговорено Февруари 20, 2008 Супер песен, супер изпълнение, супер глас!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Martyr Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 Това е версията на Killswitch Engage ...нструментала де иначе пеенето си е тип Dio много яко се е получило де. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrhard Отговорено Февруари 24, 2008 Share Отговорено Февруари 24, 2008 Супер е на живо определено е звучало страхотно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts