ronia Публикувано Декември 20, 2007 Публикувано Декември 20, 2007 смутни времена, дълбоката провинция, аналогово студио в районното читалище и крещящи жени... леле колко по-смешно щеше да бъде на чужд гръб! в тоя ред на мисли, ето ги мострите: победа без признание big deal (чудо голямо) dad is going to liverpool кажи и умри когато мислех че всички тези смехории са останали безвъзратно в миналото. но все ще се намери някой, който най-добросъвестно да ги изрови от небитието, да ги прехвърли в цифров формат и да ти ги поднесе като изненада за коледа... еми тва беше от нас - старозагорската дамска алтернативна група "сома" - през далечната 1996 г. хайде споделете и вие! Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 От далеч надушвам миризмата на студиото на Апостол Гурков... Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 (Редактирано) Ееее,най-послеОтдавна трябваше да ги качиш тия неща,които вече съм коментирал. Редактирано Декември 20, 2007 от yotzzo Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 30, 2007 Отговорено Декември 30, 2007 А-а-а-а-а, каки, разбихте ме ... направо ми се допи от бутилката, а не от чаша, че напоследък все така праим... ... от бутилката на студа - уе-е-е! ... и съжалявам, че дънките ми не са достатъчно тесни, ма поне кубинките ми са тежки и якето шарено, ако ме разбираш правилно Къртите! Много съм ви фен, дайте снимки ...за малко да забравя - :headbang: Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 (Редактирано) Извинете за което, но кутията на "...taka li e? - a taka." е пълна и за това използвам случая (стилово насочен) да кажа, че като негов фен направих мастеринг (до колкото е възможно), за да направя едно негово парче слушаемо - да може и феновете на този стил да го оценят! Версията е орязана умишлено - на мен така повече ми хареса. IWF Приятно слушане! Редактирано Декември 31, 2007 от Ивелин Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 @Ивелин: Това за което говориш е остаряло вече - видя ли нашето бас видео със слайд-бас, дистър-слайд бас, фретлес бас, сакс, глас (16 годишна) и още от мен Относно мастеринг на премодулирани моно парчета - ако толко те влече, ще ти дам първоначалния вариант, че ми е интересно какво би направил с него и да обсъдим методи и идеи, но само, ако обещаеш да ми оставиш и солото на баса _________ @ Рониа Ако ти е удобно, освен снимки, да предложиш и парчетата за даунлоуд, че искам да си ги преговарям и като не съм у нас Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 Малко да се пофалим - пускам я тая темичка от време, на време на разни хора, да си слушат пънкарийките и много се кефят, няма да анализирам защо е така... Използвам случая и да попитам ко стана със снимките Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 (Редактирано) Нещо съм се присетил... Ко стаа със снимките едит: и за не-смачкани записи съм те помолил Редактирано Януари 8, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
Басурендер Отговорено Януари 8, 2009 Отговорено Януари 8, 2009 Като фен на магнетофонните ленти и звука от това време ви представям група Бензин ренегат Милена - вокал и автор на текста Пухи - китари и настроение Наско - барабани и спокойствие Бах - бас и напрежение Понка - беквокали и вдъхновение Съжалявам , че в момента не се сещам за името на човека зад клавира... Записите са изцяло аналогови - магнетофон Taskam. Стори ми се уместно да ги пусна в тая тема...има една романтика и емоция в тези стари записи.. Много ми допадна старозагорската група.. Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 14, 2009 Отговорено Януари 14, 2009 (Редактирано) Като фен на магнетофонните ленти и звука от това време ви представям група Бензинренегат Милена - вокал и автор на текста Пухи - китари и настроение Наско - барабани и спокойствие Бах - бас и напрежение Понка - беквокали и вдъхновение Съжалявам , че в момента не се сещам за името на човека зад клавира... Записите са изцяло аналогови - магнетофон Taskam. Стори ми се уместно да ги пусна в тая тема...има една романтика и емоция в тези стари записи.. Много ми допадна старозагорската група.. Не се отваря линка, тоест зарежда се, но не тръгва. Качи го пак и си пусни нова тема. Редактирано Януари 14, 2009 от yotzzo Цитирай
Recommended Posts