Sturmfuhrer Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 Втората мп3 ще коментирам Според мен звучи доста добре. Единствено флейтата (ако това се води флейта, защото не съм много запознат) ми направи лошо впечатление. Някак от честотна гледна точка саунда й не се връзва с другите неща. И някак си повечко височки ми се ще да чуя. Но честно казано не съм от убер разбирачите но определено ми хареса (и саунд и композиция) Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 5, 2005 Автор Отговорено Юни 5, 2005 http://free.data.bg/shirpotreba/new/orchj222_Bnew.MP3 нищо др освен отново миксиране и естествено по-подходящи нива, онова много се омаза щото мн качих нивата и....... бла, бла това трябва да звучи по-добре Не ми се отваря data- та. Ако го качиш на gmail-а, ще мога да го чуя и аз. добавих го има го в моя лейбъл, еееееееех как звучи - МОЯ ЛЕЙБЪЛ - мечтиии, мечтииии Цитирай
mila_kara Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 Първо, поздравления за стила и музикалната сфера, в която твориш! Второ, поздравления за звука! Трето, флейтата или подобното на нея - наистина малко смущава с това, че се опитва да убягва от мястото си или предназначението си. Ако то е водещо, нека да звучи по-смело и убедително. Ако е само, за да загатне нещо, нека го направи по-дискретно. Като цяло, идеята е интересна и наистина въвежда в нещо, което...събужда любопитството. :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 7, 2005 Автор Отговорено Юни 7, 2005 благодаря, просто повече динамика има флейтичката и чувство :think: Цитирай
Recommended Posts