Свилен Бас Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 А ако засилиш палката и ти е потна ръката и я изтървеш и се нахакаш в пакета к'во става? Пакетиране? :hysterical: :hysterical: :hysterical: А ми не, получава се "Пецковане" Айде някой да сподели кво е научил от тва видео. Нищо ново не научих - нито за Пецко, нито за форума, нито за себе си. Е, разбира се, изненадан съм от това, че някои хора са писали тук и реших да не се сдържам, та така де - блъскайте и ще успеете
-=kireto=- Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 (Редактирано) Айде някой да сподели кво е научил от тва видео. Освен нравствен и научен, парадоксът на показаното тук видео съдържа и странен политически аспект. По-точно политическо-конюнктурен, доколкото барабанистът, за когото става дума, е обременен с масив от категорично противоречиви оценки, чиято негативна страна натежа особено след няколко радикални мнения. Високата теоретична стойност на това истинско произведение на изкуството и ролята му като основен концептуален вектор на световната музикална сцена са безспорни. Още по-съществен ми се струва моралният му авторитет, чиито императиви преодоляват с лекота потока на времето.... Редактирано Декември 24, 2007 от -=kireto=-
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 :) :hysterical: :recourse: Велик си!
GroOveR Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 Еее забравяме важен термин!Ако случайно някой барабнист сключи брак (недай си боже)...говорим за бракуване!!!
Katsko Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 по тва аз съм спец, ама без пари не казвам нищо
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 Ти и по това от снимката в подписа му си спец.
4avdar Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Абе много е як Пецко,но според мен не е овладял касата още....Хубаво показва как триабва да се връща палката но това важи и за педала на касата.Вижда се,че я удря доста силно но проблема с връщането на педала остава. Моето професионално мнение е,че трияба да овладее тялото си и да балансира по прецизно. Само тодава ще чуем всеки звук и ще придобием по ясна представа за уменията на този наистина страхотен(виртуозен) барабанист какъвто е Пецко....
GroOveR Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Абе много е як Пецко,но според мен не е овладял касата още....Хубаво показва как триабва да се връща палката но това важи и за педала на касата.Вижда се,че я удря доста силно но проблема с връщането на педала остава.Моето професионално мнение е,че трияба да овладее тялото си и да балансира по прецизно. Само тодава ще чуем всеки звук и ще придобием по ясна представа за уменията на този наистина страхотен(виртуозен) барабанист какъвто е Пецко.... Ти май още си в мъглата за какво говорим а ?
4avdar Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Много добре знам какво говоря...а и в Суинга съм ходил,както и в други клубове и градове където сме свирили с Пецко,но това беше преди Пеци Пецито Бенд.....сега е задобрял много но не като барабанист Иначе такива уроци биха амбицирали и мен да стана барабанист...като гледам не е кои знае какво )
Katsko Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 ами да, елементарно е, сядаш и свириш, за 15 минути си готов за голямата сцена, трябват ти чифт здрави палки и здраво столче да не паднеш
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Абе Кацко, недей стряска така човека! Какви 15 минути! За 5 минути става работата Те барабаните не са музикален инструмент, както много хора си мислят. Тва само сядаш и почваш да удряш дет ти падне и става работата. Немога да разбера що сички приказват, че е лесно ама като седнат и става една...
Jorkata Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 И столче не ти трябва:)табуретка и ареее, удрииии
drummer_93 Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 Табуретката е за начинаещи Като станеш про махаш табуретката и переш прав
Jorkata Отговорено Декември 27, 2007 Отговорено Декември 27, 2007 (Редактирано) Хаха даже на един крак, защото другият ти трябва поне за педала на касата Ае стига ;):)aйде сега авторите на урока да пуснат и следващия от поредицата по-скоро щото стана забавно Редактирано Декември 27, 2007 от Jorkata
Recommended Posts