man4y`man Публикувано Май 27, 2005 Публикувано Май 27, 2005 Такаа, много искам да свиря на китара, от доста време съм се запалил. Най-после си уредих китара и намерих некъв учител, само че когато говорих с него разбрах, че иска по 10лв на час, а на мен ми трябват по два часа на седмица демек 80лв на месец. За съжаление майка ми ме отряза и каза, че не може да плаща толкова. Поради тази причина сега търся учител, който да взима примерно по 5лв. Вярно, че е доста малко, но толкова имам възможност да давам. Моля помагайте с инфо. п.п. Искам да свиря на акустична китара. Цитирай
AXE Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Не е задължително да ходиш по график. Намери някой, при който можеш да ходиш когато искаш и можеш. За един час даскала може толкоз упражнения да ти изсипе, че 2 месеца яко свирене да не ти стигне Цитирай
MAUGLY Отговорено Юли 2, 2005 Отговорено Юли 2, 2005 Такаа, много искам да свиря на китара, от доста време съм се запалил. Най-после си уредих китара и намерих некъв учител, само че когато говорих с него разбрах, че иска по 10лв на час, а на мен ми трябват по два часа на седмица демек 80лв на месец. За съжаление майка ми ме отряза и каза, че не може да плаща толкова. Поради тази причина сега търся учител, който да взима примерно по 5лв. Вярно, че е доста малко, но толкова имам възможност да давам. Моля помагайте с инфо.п.п. Искам да свиря на акустична китара. Мога да ти помогна пиши ми на лично или на кюто-314474405 Цитирай
[tie] Отговорено Юли 2, 2005 Отговорено Юли 2, 2005 (Редактирано) i az se se6tam za edin - Dimitar Markov ba4ka w 4itali5te "Rayko Aleksiew". Nosqt se sluhowe 4e e dosta dobur a i ne wzema mnogo - 3-4 kinta na yrok. Pone az sum mnogo dowolen ot nego!!! Редактирано Юли 2, 2005 от [tie] Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 ,Jul 3 2005, 12:26 AM] i az se se6tam za edin - Dimitar Markov ba4ka w 4itali5te "Rayko Aleksiew". Nosqt se sluhowe 4e e dosta dobur a i ne wzema mnogo - 3-4 kinta na yrok. Pone az sum mnogo dowolen ot nego!!! Значи хем се носят слухове,хем ти си много доволен от него :wall: .Има два варианта значи или ти си той,или не знаеш как да се изразяваш правилно.3-4 кинта на урок е безумно смешно според мен,тоя човек какво ли яде? Владо Цитирай
vlex Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 Mдам тука верно понамирисва нещо един авер е одил при някъв на бул. черни връх ама точен адрес в момента не мога да ти кажа Цитирай
[tie] Отговорено Юли 3, 2005 Отговорено Юли 3, 2005 Ами първо да се извиня за кирилицата, ама не бях във нас. Значи да уча при него но именно слуховете ме доведоха дотам. А и човека си има стабилна школа с доста ученици и именно от това живее. А и си пада малко перфекционист. Тъй като разбрах от по-горните постове че човека иска да свири класическа китара мисля че г-н Марков е човека за него. Аз започнах при него с класическа китара кажи речи от нулата, и постепенно ме разходи през Бах та чак до Гершуин. Сега се справям чудесно във музикалните си начинания, и си мисля че скоро няма да спра да ходя при него. Наистина той е един от малкото хора които работят по-скоро за идеята да оставят нещо, отколкото за парите. Абе яко пример ми е тоя човеечец Та така рекламка да му направя - Цитирай
spiderman97 Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Такаа, много искам да свиря на китара, от доста време съм се запалил. Най-после си уредих китара и намерих некъв учител, само че когато говорих с него разбрах, че иска по 10лв на час, а на мен ми трябват по два часа на седмица демек 80лв на месец. За съжаление майка ми ме отряза и каза, че не може да плаща толкова. Поради тази причина сега търся учител, който да взима примерно по 5лв. Вярно, че е доста малко, но толкова имам възможност да давам. Моля помагайте с инфо.п.п. Искам да свиря на акустична китара. Poznavam dva dobri u4itelia. Цитирай
spiderman97 Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Здрасти.Моя учиъл по китара е много добър.Казава се Марков. Цитирай
prayer4eto Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 ^ УчитЪлът ти да не би случайно да се казва Светлин ? Цитирай
oziato Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 е че светлин марков не е ли в чужбина в момента ??? Цитирай
Recommended Posts