spirit^of^light Публикувано Декември 17, 2007 Публикувано Декември 17, 2007 Привет!! На скоро си купих първият ми клавир и ми се ще да си намеря нотите на различни песнички, но най- вече на коледни!!!Ще съм благодарна ако ми препоръчате и някоя програмка евентуално която същж може да ме свърши подобна работа!!!Благодаря ви предварително!!! Цитирай
spirit^of^light Отговорено Декември 20, 2007 Автор Отговорено Декември 20, 2007 (Редактирано) ?????????????какво е това? Редактирано Декември 20, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
SGEORGE Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 хахахаха.... Лично Съобщение...т.е. потребителят ти е пратил съобщение, което само ти можеш да прочетеш... За да го прочетеш кликаш на надписа в горния десен ъгъл 1 New Message Цитирай
spirit^of^light Отговорено Декември 21, 2007 Автор Отговорено Декември 21, 2007 (Редактирано) Много смешно няма щто!Аз това си го знам ,но не съм предупредена за специалното съкращение(при това на български)!Благодаря все пак за подробното разяснение!!!ЩЕ го имам в предвид както и ако имам нужда да ме си разяснят и други такива непонятни за мен съкращения и операции! Редактирано Декември 21, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
ladadron Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 (Редактирано) Здравейте Много искам да си намеря нотите на някои от най - хубавите български коледни песени.. и най - вече на "Отново е Коледа" и на Веселин Маринов - Коледен сън (за пиано) много ще съм Ви благодарен ако имате тези ноти (и на други песни ) или поне ме опътите на къде да търся Благодаря предварително Редактирано Декември 22, 2007 от ladadron Цитирай
greyklock Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Здравейте Много искам да си намеря нотите на някои от най - хубавите български коледни песени.. и най - вече на "Отново е Коледа" и на Веселин Маринов - Коледен сън (за пиано) :) много ще съм Ви благодарен ако имате тези ноти (и на други песни ) или поне ме опътите на къде да търся Благодаря предварително много бих се радвала, Цитирай
greyklock Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 съжалявам, че спам-я, обаче нещо натиснах и съобщението ми се адд-на като отг., моля администраторите да го изтрият, съжалявам. на въпроса - имам страхотни клавири за коледни песнички - при това за деца. мн. приятни са за свирене, лесни, неангажиращи. не се предполагат технически трудности при изпълнението им. ако някой проявява интерес все още, да ми изпрати мейл - greyklock@abv.bg Цитирай
marti77 Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Здравей,във този сайт има текстове със акорди www.E-Chords.com,надявам се,че ще ти свърши работа Цитирай
Recommended Posts