Jump to content
Българският форум за музиканти

един конкурс


Guest kura

Recommended Posts

някой гледа ли от вас оичове телевизия ''ОКО''Благоевград?там в момента вьрви 1 конкурс за китаристи.АЗ у4аствам в него и се нуждая от подкрепа на колеги музиканти(и не само).условието за гласуване е само да пуснете 1 mail-че на адрес omaj@cult.bg да впишете вьтре че гласувате за КРАСИ и твоите имена и телефон за врьзка защото в неделя-тогава е крайния срок за гласуване-29.,ще се тели 1 от вас,който ще спечели екскурзия до гьрция за 2-ма 1 уикенд!!!за изпьлнявам песента на THE WHO-behind blue eyes :guitar: :headbang: ще сам ви много благодарен за помощта МЕРСИ предваритено :curse: P.S.Това е напьлно сериозно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ку.е, с тоя ник и с тая моя любима песен на Дъ Ху как да не те подкрепя...

Я кажи, кой я лигави в кавър напоследък?...

Тауншънд - папа, Стиви Джерард - дует с Азис, или ОАЗИС, кхе-кхе...

Аре успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еее пи4ове мерси за гласуването,но хайде по-смело ааа?едва ли само вие сте вьв форума :hello: относно кой прави кавьр-маи лим бискит сьм слушал-не ме кефи сори.....аиде екскурзиа до гьрция за 2-ма !!!!! :D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре ще кажа нещо повече:в благоевград в тв-ята,която посочих по-горе се прганизира миналата неделя конкурс за китаристи.записаните са 3-ма:аз и още 2 момчета от македония(всички сме студенти от юзу ''неофит рилски'').в продьлгение на цялата тази седмица се вьртят клипчетата на песента,която всеки от нас изпьлнява и вие гласувате чрез меила,който изпратих.крайния срок е до неделя,тогава ще се разбере кой печели екскурзията от вас и кой печели от нас-участниците(а наградата е 1 класическа китара :guitar: ) ;) .предаването ще се изльчи в 9ч по тв. ОКО бл. е това е общо взето ДЕЙСТВАЙТЕ остават 1 ден и половина айдееееееее 6а черпя ;);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

ОК, де - гласувахме. Ама ще ми тежи на съвестта - нито съм те чувал как свириш, нито хващам благоевградската телевизия да те видя. ;) Ами ако другите са по-добри от теб? ;)

 

ПП: Да не се казваш Янко? :D

Редактирано от Mu3epHuK
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе брато що тормозиш хората да пускат мейли като не знаят за кво става въпрос. Пък аз ако бях на твое място щях по цял ден да се регистрирам в абв и да пускам майли. А ако си от големите ку.ове ще си наемеш хора да ги пускат вместо теб. Некои така отидоха на Евровизия - да види гъз път и свето да види дзер. :D

Успех ти желая!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

nаистина е добре да знаем за какво става въпрос ;) а и да ти кажа няма смисъл да участваш в конкурси - МУЗИКАТА НЕ СЕ МЕРИ В КОНКУРСИ - това не е 100 м бягане с препяствия ;)

Ако сериозно си се захванал с тоя конкурс обаче - утре гласувам :hello:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МЕРСИ МНОГО колеги...а защо у4аствам ли?6тото има награда-чисто нова китараааааа(вервайте ми аз сам най добрия от всички участници ;) )оше ведньж ви БЛАГОДАРЯ за гласуването,довечера ми стискайте палци и SALUT ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.