TrumpetNick Публикувано Декември 17, 2007 Публикувано Декември 17, 2007 Намерих за много подходящо да започна деня със The Flintstones Ако не сте в настроение или в се спи още, сигурен съм, че това ще ви даде добро начало за деня James Morrison (Aust) trumpet, Bill Watrous (USA) trombone, and the Daryl Mckenzie Jazz Orchestra The Flintstones (arr. J Morrison) Saxes: Lachlan Davidson, Greg Clarkson, Ian Whitehurst, Cheryl Clarke, Stuart Byrne Trumpets: Shane Hughes, Greg Maundrell, Vinnie Bourke, Ross Irwin, Danny Madden Trombones: Ian Bell, Roger Schmidli, Daryl McKenzie, Joe O’Callaghan Piano: Phil Turcio Guitar: Jack Pantazis Bass: Jo To Drums: Dean Cooper Percussion: Phil Binotto Melbourne International Festival of Brass, 2005 Цитирай
Topsun Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 Супер брутално ми дойде с кафенцето.Добре ми започна деня Цитирай
noti4ka Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 Страхотно беше Искам само да попитам солиращия тромпетист ли е Shane Hughes? Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 Тая тема ми е омръзнала повече и от Смоук он дъ уотър, но бива де - лек старт не е зле. Аз лично, бих предпочел това изпълнение, на което кафето ми влиза по-лесно Цитирай
TrumpetNick Отговорено Декември 17, 2007 Автор Отговорено Декември 17, 2007 (Редактирано) Страхотно беше Искам само да попитам солиращия тромпетист ли е Shane Hughes? James Morrison...както си пише Shane свири lead ако не се лъжа... Редактирано Декември 17, 2007 от Schagerl Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 (Редактирано) Темата е ясна. Готина. Хармонията е "rhythm changes". И тва е ясно. Обаче нещото, което ми направи впечатление е аранжимента. Много готино е оркестрирана темата, Б част е с готина смяна на пулсацията. Има две жестоки солита за целия бенд (едно точно след темата и едно преди последната мисля?). Тва със "соли"-тата ме разби - понеже сега се уча да пиша такива неща и знам колко е трудно да разпишеш нещо за 30 човека бенд Изкефи ме и вмъкването на някои популярни джаз мелодии и цицати в "соли"-тата (напр. Hot House). Много гот Версията на Свилен също е много готина. Тя пък е бибоп пиниз, много яки сола и всичко. Редактирано Декември 18, 2007 от kitaratapesho Цитирай
Recommended Posts