SlipFly Отговорено Декември 19, 2007 Автор Отговорено Декември 19, 2007 (Редактирано) дай да се съберем няколко човека да купим и после нали се сещаш - reverse engineering като го взема (ако се спра на него) ш помагам! утре отивам в софия в рф да го пробвам (рок) Редактирано Декември 19, 2007 от SlipFly Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Това не е чак толкова лоша идея Цитирай
boreto Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Според мен ефекта не е нищо впечатляващо. Купих си го в началото на годината и го смених на втория ден. Какво да ви кажа - според мен пракалено ммного среди и високи, не усетих никакъв кеф да свиря с него. Това до момента ми е била най-безсмислената покупка, но си е въпрос на вкус естествено. Иначе ефекта е пипнат - стабилен, добре направен и съответно скъп. Може би с подходящ усилвател ще докараш подходящ Дайм звук. И не на последно място, във Фактора беше доста по евтин - в РФ го взех за 340, а във фактора беше 240, разлика която ме учуди с оглед, че в райзинга не е скъпо. Цитирай
SlipFly Отговорено Декември 19, 2007 Автор Отговорено Декември 19, 2007 Днес ходиx да го пробвам ама го нямаха в наличност както и да е до нова година ще го има цената му в момента е 260 лв а да пробвах и мл2 нищо особено обаче ..не ме изкефи определено Цитирай
chlen Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Защо си се спрял само на тези две опции при наличието на толкова алтернативи? За MXR-а незнам ама метал зоната според мен не става. Пробвай повече неща, сега по магазините избор бол. Примерно на Бос мега дисторшъна е много добро попадение, отделно колегата after-the-rain продаваше май за 100 кинта Роктрон Зомби (който м/у другото е бивша моя собственост), страхотен дисторшън и много добра оферта. Незнам каква е тая мания по метал зоните Цитирай
SlipFly Отговорено Декември 20, 2007 Автор Отговорено Декември 20, 2007 Защо си се спрял само на тези две опции при наличието на толкова алтернативи? За MXR-а незнам ама метал зоната според мен не става. Пробвай повече неща, сега по магазините избор бол. Примерно на Бос мега дисторшъна е много добро попадение, отделно колегата after-the-rain продаваше май за 100 кинта Роктрон Зомби (който м/у другото е бивша моя собственост), страхотен дисторшън и много добра оферта. Незнам каква е тая мания по метал зоните Не съм се спрал само на тези два дистара просто пуснах тема за дънлоп щото това ме интересъваше като информация сетих се и аз за още една алтернатива на никифена с-ампа ако някой притежава такъв може да сподели как се справя с тресните щото точно тва търся :П Цитирай
Recommended Posts