Emperor_Vampire Публикувано Декември 14, 2007 Публикувано Декември 14, 2007 Значи имам аз една китара орфейка, обаче за съжаление е в доста окаяно състояние и ми се иска да я поправя, защото в момента не разполагам с пари за нова. Но не знам къде в София мога да я дам на поправка (в нета намерих някакъв лютиер от Казанлък - малко ми е далечко ). Ако беше например само магарето и скъсаните струни проблема бих могъл да пробвам своите майсторски умения, но уви от влагата в мазето не само струните са ръждясали, ами и тялото се е пукнало там където се свързва с грифа. Така че ще бъда много благодарен ако някой може да ми каже къде по Софията има място, където да я поправят или поне полезен съвет как да я поправя сам ( идея си нямам какво да го правя това пукнато тяло). Цитирай
vlex Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 По-добре бягай при лютиер! Има теми аз лютиерите в бг с адреси и контакти! Поздрави, Влад Цитирай
bluesman Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Със сигурност и грифа ти е изметнал щом е бил на влага.... Предполагам ,че ремонта ще ти струва малко -по малко от цената на нова китайска китара. Няма да сбъркаш ако се обадиш на Галин Пенев в Казанлък 0887681552 или Диката в Пловдив на 032 242628. От софианци знам името на Никола Минев . Успех Цитирай
sasho1977 Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 в софия има валери градинарски това е 4овека няма други 0898 955 472 Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 в софия има валери градинарски това е 4овека няма други 0898 955 472 Точно така! Само дето е Валери Градинарски. Цитирай
Dikata Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 ще се включа,тьи като не ме касае този ремонт в случая...обаче- пичове,аре пьк да "няма други".имам удоволствието да познавам Галин от Казанльк.трябва да ви кажа,че като видите какви акустични китари прави,ще си забравите имената за 2 минути и повече!!!хавата е сериозна.то за ремонтите е ясно.... ина4е за валери градинарски -ок,хубави неща чувам,така и трябва.нека се знае обаче и за други хора,нищо,4е не са от софия,които много вдигат летвата!!! Цитирай
ruidolff Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Казанлък е Меката на лютиерството в България. В града има близо 30 ателиета. Половината от лютиерите са завършили образованието си в Кремона - Италия и работят на световно ниво. Редовно ежегодно участват на Международните фестивали на лютиерите и печелят престижни награди. Няколко десетки лютиери, които произхождат от Казанлък, в момента работят в Европа, Америка и Япония, както в световно известни фирми, така и в частни ателиета. За наше щастие Галин Пенев е в България. Почит към добрия майстор.http://www.penevguitars.hit.bg/. Рудолф Цитирай
georgeta2 Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Пловдив http://remontkitari.hit.bg/ Цитирай
Recommended Posts