Caledvulh Публикувано Май 26, 2005 Публикувано Май 26, 2005 Здравейте, сигурно ви е писнало от такива теми. Нов съм и не съм прегледал още целия форум. Искам да попитам дали някой може да ми помогне да си намеря учител? Трябва ми основа на по сносна цена. Благодаря за вниманието. Цитирай
MAUGLY Отговорено Май 26, 2005 Отговорено Май 26, 2005 Здравейте, сигурно ви е писнало от такива теми. Нов съм и не съм прегледал още целия форум. Искам да попитам дали някой може да ми помогне да си намеря учител? Трябва ми основа на по сносна цена. Благодаря за вниманието. Виж стари мои теми, качил съм някои неща ама те са за по-напреднали. За кви пари си търсиш даскал? Цитирай
Caledvulh Отговорено Май 26, 2005 Автор Отговорено Май 26, 2005 Незнам как са цените но около 10лв./час Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 28, 2005 Отговорено Май 28, 2005 ами за около 10лв. мисля,че трудно би намерил,даже и аз не съм давал за 10 :think: Но,ако можеш да отделиш 15лв. за час и половина-би могъл да намериш доста добър учител :exclaim: Цитирай
The Crow Отговорено Май 28, 2005 Отговорено Май 28, 2005 е ти пък моя взима 10 на час става дума за астрономически ,абе всеки си взима различно Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 не бе,то принципно цената си варира около 10лв за 60мин.,но просто някои не взимат за по-малко от час и половина(съотношението м/у цена и час е едно и също,но просто в единият случай трябва да дадеш повече пари накуп) Цитирай
Caledvulh Отговорено Май 29, 2005 Автор Отговорено Май 29, 2005 Благодаря за инфо. Вече си намерих. Цитирай
The Crow Отговорено Май 29, 2005 Отговорено Май 29, 2005 не бе,то принципно цената си варира около 10лв за 60мин.,но просто някои не взимат за по-малко от час и половина(съотношението м/у цена и час е едно и също,но просто в единият случай трябва да дадеш повече пари накуп) Да де това ми е ясно Цитирай
mengel Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Тези цени за уроци за София ли се отнасят, защото според мен си е жив обир. Около 10 години съм се занимавал с уроци по барабани и китара и последно вземах 3 лв на час преди година. :read: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Да,определено става дума за уроци в София,а за това дали е жив обир......според мен-не е,друг е въпроса,че обстоятелствата в скапаната ни държава са такива,че 10-15лв. звучи космически. В моят малък град(Търговище) ходех на уроци при доста добър учител с муз. образование и богат опит за около 20-25лв. на месец............. Цитирай
mengel Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Да,определено става дума за уроци в София,а за това дали е жив обир......според мен-не е,друг е въпроса,че обстоятелствата в скапаната ни държава са такива,че 10-15лв. звучи космически. В моят малък град(Търговище) ходех на уроци при доста добър учител с муз. образование и богат опит за около 20-25лв. на месец............. Да не си ходил при барабаниста на ОБЕРТОН? Жената е от Търговище и веднъж даже свирихме там със старата група ACCIDENT от Търново в един рок-клуб дето току-що го бяха открили. За стандарта си прав, но точно затова споменах думата обир. Повечето мои ученици (абе всички) нямат кинти за нищо. Имах един случай, направо ме заболя сърцето, момчето събрало на по 20 стотинки 2,50 лв. и вика "Нашите ми дават пари за обяд, ама аз ги къткам и после на вечеря ям за 2-ма". Наистина шибана държава. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Да не си ходил при барабаниста на ОБЕРТОН? стига бе пич-казах "доста добър,с муз.образование" все тая........ Цитирай
AccesS Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Повечето мои ученици (абе всички) нямат кинти за нищо. Имах един случай, направо ме заболя сърцето, момчето събрало на по 20 стотинки 2,50 лв. и вика "Нашите ми дават пари за обяд, ама аз ги къткам и после на вечеря ям за 2-ма". Наистина шибана държава. ебаси трагедията.. да не си му взимал и тези пари.. жалко че кадето засега живея няма кадърен барабанист да ходя при него.. засега се опрявям сама.. със клипове на сола, емпе3-ки, таблатури(ноти още не разчитам) и т.н... Цитирай
Recommended Posts