Ивелин Публикувано Декември 14, 2007 Share Публикувано Декември 14, 2007 Добре ли съм го извадил? Falling Into Infinity Блендите са малко кофти - от вградената sound карта са... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Декември 14, 2007 Share Отговорено Декември 14, 2007 .... има го на миди файлове както и много други парчета на ДТ - няма смисъл да се мъчиш да вадиш , ако не знаеш къде един от големите сайтове е Musicrobot.com - влизаш , пишеш име на група или парче и теглиш ... иначе от това което се чува звучи много подобно , но дали е абсолютно същото трудно може да се прецени освен ако не си абсолютис полифоник , който да е запознат с това парче или просто да си го свирил по ноти за които има 100 процента гаранция че са верни .... както и да е въпреки грешките които се срещат , миди файловете като за по лесно или нотно разписаните парчета са по добрия вариант ако искаш да свириш нещо 1 към 1 , но пък нищо не пречи да ги вадиш и по слух и после да сравняваш с ноти или мидита - това е полезно упражнение за развитие на ушите както се казва ... успех . Цеко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 14, 2007 Автор Share Отговорено Декември 14, 2007 (Редактирано) Musicrobot.com - влизаш, пишеш име на група или парче и теглиш Там го няма Аз на MIDI-та не вярвам! Особено за неща като това... Отностно дали е вятно или не - няма как да не е вярно, при полужение, че е канон на лайт мотива на парчето с леки изменения, които обаче се чуват, ако послушаш малко повече! Единствено ме дразни, че блендата на клавита звучи по-глухо и от това идва основната разлика м/у мен и оригинала. Редактирано Декември 14, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Декември 14, 2007 Share Отговорено Декември 14, 2007 Йеее! Много маниашко, бате! Стига си ме зарибявал, че и без това в Русе не останаха вече такива музиканти, а как ми се правят нахавени неща, не е истина!!! Супер си! Сега обаче искам да запишеш и солото на "Тайк Дъ Тайм"... а пък ако запишеш и "Уейт Фор Слийп" и го транспонираш с 1,1/2 или направо с 2, ще го запиша да става купон. Ееех, спомени, спомени... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spaz Отговорено Декември 14, 2007 Share Отговорено Декември 14, 2007 вие лекувате ли се? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 14, 2007 Автор Share Отговорено Декември 14, 2007 Wait for Sleep С теб някакси се усещаме - точно си мислех за това парче...направо се изумявам понякога! Като намеря малко повече време - имаш го! вие лекувате ли се? Ами бате, аз редовно си взимам хапчетата, а ти не е лошо да послушаш малко Бах! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Декември 14, 2007 Share Отговорено Декември 14, 2007 Ако вземете да престанете да спорите за глупости, би било чудесно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Декември 15, 2007 Share Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) С теб някакси се усещаме - точно си мислех за това парче...направо се изумявам понякога!Като намеря малко повече време - имаш го! Огън! Тъкмо докато намериш време, да си направя един кабел... За съжаление останах и без саунд карта. Сега съм с някаква на дъното, но тя както и самото дъно са бая старички, а в момента точно няма да мога да си купя нова. Но нищо, каквото стане. Редактирано Декември 15, 2007 от Infinity Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts