GrIvChO Публикувано Декември 13, 2007 Публикувано Декември 13, 2007 Здравейте! Имам една yamaha psr e403 и мисля да взема един хубав лаптоп с хубава саунд карта и да свиря на живо с тях ама малко се съмнявам че всичко ще върви по вода и въпроса ми е не е ли по хубаво да се вземе нов клавир и ако да какъв А да-трябва ми главно за орган бленди (с драйв) пиано и strings. И може ли изобщо да се измисли нещо с тая ямаха :Д Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 Ако твърдо си решил да ползваш лаптоп като саунд модул, няма никакво значение какъв ще е клавира (стига да има МИДИ) Лаптопа ще ти спести купуването на клавир с качествени бленди или семплер. НО... Трябва да прецениш дали стойността на МИДИкиборд+лаптоп е по-ниска от хубав клавир... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 + Цената на хубав аудио интерфейс ... Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 + евентуалната вероятност да имаш проблем точно като си на лайв с тия софтуери, сини екрани, сървъра на принтера и др. препъни-камъни заложени от господин Б. Гейтс. Все пак избора е твой. Цитирай
Recommended Posts