Aresius Публикувано Декември 13, 2007 Публикувано Декември 13, 2007 Здравейте! Ето я и последната част от трилогията ми за края на света Тази част не е толкова епична като предната, а като цяло е по-спокойна. Тя започва от там, откъдето свърши предната част, която пък на свой ред започна от там, откъдето свърши първата част... Абе въобще това е една двадесет минутна композиция Както сигурно ще чуете, има мотиви, които се повтарят в двете части. Това е търсено умишлено... Надявам се да ви хареса Приятно слушане. ЛИНК ---> DYING PLANET Цитирай
dany_bany Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 Браво!!! Изслушах и трите части и наистина е нещо много стойностно като композиция! Мога да ти пожелая за в бъдеще композирането да не ти е само хоби. Поздрави! Даниел Йорданов Save the Music!!! Цитирай
Aresius Отговорено Декември 14, 2007 Автор Отговорено Декември 14, 2007 (Редактирано) Aми в момента работя върху два албума едновременно, единият от които - по-краткия, ще е базиран на Толкиновите произведения (най-вече Силмарион и Властелинът на Пръстените), но въпреки това за мен музиката пак си е само хоби, а не професия, защото аз правя музика предимно за свое удоволствие. Мерси за добрите думи Поздрави Редактирано Декември 14, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
Recommended Posts