valentina_06 Публикувано Декември 12, 2007 Публикувано Декември 12, 2007 Понеже моя инструмент не са Барабаните, но искам да направя подарък на един Барабанист, че ме интересува какво мога да му подаря, насочила съм се към палки за барабани, но незнам, по какво мога да разбера че са хубави (да не му взема някакъв боклук). Благодаря предварително... Цитирай
simon Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Здравей, ако искаш да му вземеш добри палки бих ти препоръчал Vic Firth или Pro-Mark. Вече друг е въпросът, че има много разновидности на тези двата модела. Има дебели 2А;2B, средна дебелина 5А;5B и по-тънки 7A;7B; Ако нямаш представа с какви свири и няма как да разбереш освен да научкаш по стила Ако свири Jazz по-тънките, ако свири много тежка музика по дебелите. Вече има модели и с подписи на барабанисти, ако знаеш кой му е любимец му взимай такива. Дано съм бил полезен Цитирай
simon Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Ако си от София е добре, защото там има най-голям избор в Динакорд или xxxx. Ако незнаеш къде се намират се разрови във форума и потърси има такива теми за музикалните магазини. Аз самият не съм от София и незная точно къде се намират. Цените вървят около 20лв. за чифт палки. А колкото до снимката ако искаш ми я прати, ама незная дали ще се познае от нея. Цитирай
valentina_06 Отговорено Декември 12, 2007 Автор Отговорено Декември 12, 2007 Благодаря за всичко, ако изкаш вез във www.myspace.com/valentina_06 там имам доста снимки. Не съм от София, от Шумен съм, но по нова година ще съм за около седмица във София и ще наобеколя. Аз междувременно се поразрових из интернет и видяхтези четки с които свири Travis Barker. Може ако намеря такива да му подаря за да може вече да свири I Miss You . Благодаря ти все пак. Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Здравей! Ако твоят приятел е фен на Travis Barker можеш да му подариш палки Zildjian Travis Barker signature с неговият подпис Ето ти и снимка : Цитирай
valentina_06 Отговорено Декември 12, 2007 Автор Отговорено Декември 12, 2007 Много ти благодаря, но от къде мога да ги намеря и колко стръват. Разбрах че си от търговище, някъде в търговище има ли ги тези палки. Цитирай
drummer_93 Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 Не съм много сигурен дали ги има в България,но би трябвало.Поразпитай из музикалните магазини А колкото до Търговище-тук нямаме музикални магазини Цитирай
valentina_06 Отговорено Декември 13, 2007 Автор Отговорено Декември 13, 2007 HI, благодаря все пак, ако не ги намеря, ще му взема каквито намеря,събрах доста интересна информация, за която не бях и подозирала даже, благодарение на вас. Цитирай
GroOveR Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 (Редактирано) Аз пък моите си ги лепнах на стената и си ги гледам,много си ми харесват Редактирано Декември 13, 2007 от ^Drum_Master^ Цитирай
Spaz Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 Понеже моя инструмент не са Барабаните, но искам да направя подарък на един Барабанист, че ме интересува какво мога да му подаря, насочила съм се към палки за барабани, но незнам, по какво мога да разбера че са хубави (да не му взема някакъв боклук). Благодаря предварително... ти все едно си купуваш апартамент деа Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 Аз пък моите си ги лепнах на стената и си ги гледам,много си ми харесват ха-ха ти си ги закачил като ловен трофей на стената ползвай ги защо само да ги гледаш Цитирай
GroOveR Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) Разбира се че ще си ги закача...не са ми удобни,дълги и тежки...всяка палка която изглежда малко по-готино и не ми е удобна си я закачам на стената Ето една подписана лично от един безизвестен барабанист на име Питър Ърскин (Това трябваше да е в темата за палките,но като заговорихме шефовете да ме извинят ако може ) Редактирано Декември 15, 2007 от ^Drum_Master^ Цитирай
Recommended Posts