Fenix Публикувано Ноември 10, 2004 Публикувано Ноември 10, 2004 Oт доста време исках да го сложа тоя линк на форума http://free.bol.bg/frienemy/Fungus/Clips/ ако на някой му се занимава най-вече, (или му е интересно) може да свали филмчето bobi i andrey (50МВ). Това е първата ми изява, на концерт на даскалото ми. Аз (Боби) съм най-вляво с Jackson-a. Аз много се накефих макар че тия дето разбират от музика може би ще се уплашат. Снимано е с домашна видеокамера . Интересно ми е какво мислите вии, дет' сте напреднали китаристи и/или добри музиканти. (Аз свиря само от 2 години). По ирония на съдбата туй е зала 1 на НДК. Даскалото ми е гъзарско и си празнува 125-годишнината там. Кажете к'во мислите (в музикално отношение, не за сценичното поведение ) и не забравяйте - туй е първа изява. Там имаше поне 2000 души. То това беше вече края на концерта който продължи 3 часа!!!! И вече по-голямата част от хората се бяха изнесли, в началото залата беше абсолютно пълна. Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Ми става бе! Само дето няма барабани. Иначе като за първи път - бива. Тренирайте още Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 тва на субтиера вокалчето? кефи Да бе, тва е Нинята. Ние май намерихме общ познат а? Между другото Нино ми каза, че Subtierra са се разпаднали, ама това не е тема за тука . Цитирай
nio Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 лично не го познавам, знам го като лице(и глас повече де).. иначе тва неприятно звучи за разпадането. :think: Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 ми..добре е. Интересното е че си има звук приличен като за условията на запис. Ти от Фънгъс ли си, че покрай барабаниста ми който свири в Емпти Фейс и Чикън Сууп съм бил на техен концерт хехе. Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 21, 2004 Автор Отговорено Ноември 21, 2004 ми..добре е. Интересното е че си има звук приличен като за условията на запис. Ти от Фънгъс ли си, че покрай барабаниста ми който свири в Емпти Фейс и Чикън Сууп съм бил на техен концерт хехе. Не, ние сме в едно даскало. Във форума са двама то твх (засега) - vovcho - който е едната китара и Ваssko, който е басиста на т'ва клипче. Цитирай
Recommended Posts