liquid_death Публикувано Декември 10, 2007 Публикувано Декември 10, 2007 Ето работата ми през последния месец! Имах 2 кабинета 2по12 стари и грознички, те се нуждаеха от освежаване - тапициране с вата и тепих, ъгълчета, дръжки. Също сътворих сам кабинет 4по8инча с обем нейде 120-130 литра от ОСБ профил с дебелина 20мм. И накрая един 1по10инча с филтър(той работи заедно с 4 по 8 и свири само среди) (но има и копче което изключва филтъра). Говорителите не са кой знае какви, но вадят доста приличен звук като са в компания един с друг Поствам няколко снимки и който има някакви въпроси - да пита Иначе ще запиша и семпли, но след седмица нейде http://www.putfile.com/liquiddeath/images/164893 Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 в крайна сметка за бас ли са или китара - много ми е интересно ако са за китара заради фазоинвертора и проектиран ли е той и въобще трябва ли да го има?? Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 10, 2007 Автор Отговорено Декември 10, 2007 О, за китара са и да - фазоинвертора е проектиран да е точно там и си върши идеално работата!Все пак и икитарите имат нужда от баси , особено за метъл... Но кабинетите стават и за бас(за това така съм кръстил темата).Просто това за какво се използват зависи от говорителите, а те в случая са басови.А и в крайна сметка винаги при желание могат да се заменят ..... примерно със селесчън.... Цитирай
bir4o Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Браво много ми харесват как изглеждат . Виждам че сиот София -къде да си намеря ъгълчета че тука си сковах една кутия като използвах материала от стар лампов радио грамофон и набутах в полученото 100 ватов китарен пговорител ? Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 10, 2007 Автор Отговорено Декември 10, 2007 (Редактирано) В конрад, който е в пресечка на бул.Христо Ботев(първата в дясно като тръгнеш от петте кюшета към пл.Македония). Като го направиш постни някоя снимка да се зарадваме и ние Редактирано Декември 10, 2007 от liquid_death Цитирай
shadow Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 А тепих откъде закупи,защото и на мен ще ми трябва скоро. Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 10, 2007 Автор Отговорено Декември 10, 2007 Лом.http://www.ljclub.net/ Цитирай
Recommended Posts