Емо Публикувано Декември 10, 2007 Публикувано Декември 10, 2007 Колеги,работя с РА60,но все имам чувството, че преобладават касата и баса, а чинелите и другите хармонизиращи инструменти не се чуват добре и ясно. Дали проблема е в баланса на стиловете или в настроиката ,която правя на Динакорда 2х800. Знам,че това е сложна теме и зависи от много неща ,но все пак да попитам. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 най-вероятно от баланса на инструментите. Отиди в трак едит и върни велоситито на касата на 97, след това засили волума със 11 идеи, после смени бас китарата с пикед бас и я засили на 85 и чуй дали е по-добре. Цитирай
KlaviristaPA80 Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Аз също съм на това мнение, че е от баланса на самите инструменти! Направи си Аранжимент-а на стила както ти е приатно на теб, а колкото до апаратурата ти.. Със сигурност и тя допринася за заглушаване на някой звуци! Цитирай
Емо Отговорено Януари 4, 2008 Автор Отговорено Януари 4, 2008 (Редактирано) През говорителите на синтезатора всичко се получава идеално, а после през апаратурата не е същото. Касата и басът заглушават АС -тата и перкусиите. Може би те не могат да пробият ниските честоти които са по-тежки и надделяват,поглъщат нежните инструменти. Калине, чудно защо при сетовете,които са ми изпращали някои колеги касата на стиловете е напомпана до 127. Може би те са завишавали велоситото на всички ударни и така те са се приравнили до 127. Т.е +20, +30 и т.н и всичко е стигнало до 127. Редактирано Януари 4, 2008 от Емо Цитирай
kalinpetkov Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Просто е по-лесно да начукаш стила на максимум динамика, а после от Track Control да смъкнеш с малко каса, барабан и т.н. Цитирай
Recommended Posts