jFog Отговорено Декември 13, 2007 Отговорено Декември 13, 2007 coh-da Е, МИка е добър глас,кой е казал че не е? да не потъваме в безмислени спорове 99% от музиката която се пуска в този раздел е с ниво на запис..далечен братовчед на студийната продукция така че почти всякви забележки по въпроса са полезни но....нали.. не всички са родени саунд инжинери,трудно е да си зъл китарист,страхотен редач на барабани и невероятен в смесване и пост обработка на записи в същото време.. зъйш ли мъ? в смисъл такъв че е важно да се чуе идеята докато слушаш. няма да се плшаункаш тука има място за всички Цитирай
TNT Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 Не можах да разбера какво толкова на някои хора не им харесва, но според мен сте железни. Цитирай
dany_bany Отговорено Декември 14, 2007 Автор Отговорено Декември 14, 2007 Благодаря на всички! Все още сме в процес на търсене на барабанист, за това за сега записите са с редени барабани. Но се надявам скоро да намерим човек и да запишем песните с живи барабани. Поздрави на всички!!! Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 (Редактирано) Ей, абе това Фичо бе... Аз му станах голям фен, от както ги чух тези записи - преди само като китарист го познавах и много ми харесва! Едно голямо БРАВО от мен пичове! (като се има в предвид как сте записвали - уникално е!) П.П. Time for Justice е парчето!!! Редактирано Януари 4, 2008 от Ивелин Цитирай
SJD Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Яяя музиката в България е почнала да се развива :) Много съм радостен от този факт А конкретно за песните, начи Lost и Riding The Daemon са си класики в жанра Много радват Продължавайте в същия дух пичове на прав път сте Цитирай
zarra Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 (Редактирано) Вокалите са много добри ,но трябва да се поработи върху произношението на английския текст още ! На втората песен въведението ми е малко стил детска коледна песничка и хич ама хич не се връзва с това което следва нататък- като прилепено седи към композицията другите две не ги слушах щото ми омръзна иначе имате потенциал определено ,ама ми звучите доста доста доста ретро /айде сега оплачете се на модератора за тоя коментар/ Редактирано Януари 4, 2008 от zarra Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Aйде сега - оплачете се на модератора за тоя коментар. Цитирай
dany_bany Отговорено Януари 6, 2008 Автор Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Здравейте, За много години на всички!!! Благодаря за коментарите! Ето и цялото демо на "Time for Justice". Редактирано Януари 6, 2008 от dany_bany Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 YES!!! От кога чакам... Браво момчета - желая ви успех, защото наистина ме кефите! Истински ПУМИ сте! Това парче Time 4 Justice е уникално!!! Цитирай
Recommended Posts