Steves Публикувано Декември 9, 2007 Публикувано Декември 9, 2007 Здравейте, реших да си сменя китарата с нещо по-добро но имам известни колебания. Попринцип се бях спрял на Squier showmaster, но се оказа че е спряна от производство и се наложи да се преориентирам и се спирам постепенно на Ibanez. Като цяло сумата която мога да дам е около 500-580лв. Разгледах китарите на Ibanez и се спрях на GRG270B. Искам да имам заключване на грифа. Другата китара е GSA6 като там има много компромиси от страна на цена и екстри. Моля ви за преложения и мнения. Благодаря. Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 Здравей! Ако си от София мини през РФ и виж китарите Vintage. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 (Редактирано) ^ Искам да имам заключване на грифа. Човека явно иска да ръчка флойдове,Винтиджа не е за това,въпреки че е нива напред от Шоумастър (поне от тоя на който свирих веднъж). Редактирано Декември 9, 2007 от Hillbilly Цитирай
Recommended Posts