AXE Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 (Редактирано) Аз пък като нямам кинти за страп-лок съм измислил системата болт-лок Ще взема да си я патентовам П.П. Като се замисля май по правилното име е страп-болт или болт-страп Редактирано Май 25, 2005 от AXE Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 бе я даите малко повече информация за тия страплоци,в кои магазин ги има,кви кинти са...... а AXE ти кажи за твоя болт-страп,кво представлява,може ли и други да ти ползват технологията? щото и аз искам да си връткам китарата,ма не като пича от видеото......... Цитирай
wolfgang Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 заключалки за колани, няколко пиниза аз ползвам само Shaller Straplock Цитирай
Henderson Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Пълна веселба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
Joys Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 Майсторско изпълнени. Поне опит за изпълнение. Давай в същия дух и може и през чатала да я завъртиш някой ден. И внимателно с АТРИБУТА. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 25, 2005 Отговорено Май 25, 2005 еииииии умно са го измислили хората!!а къде има такиз неща?и по колко кинта вървят в нашта държава? Цитирай
Fenix Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Бтв тоя трик с китара и Хамет го прави... само частта с падането обаче. Който е гледал "Лайф ин Пловдив", знае. Бтв, трябва да се отбележи че като му се откача колана, той не си го закача ами спира да свири, прекосява цялата сцена за да му го закачи некъф от персонала Дали си сменя и струните сам? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Бтв тоя трик с китара и Хамет го прави... само частта с падането обаче. Който е гледал "Лайф ин Пловдив", знае. Бтв, трябва да се отбележи че като му се откача колана, той не си го закача ами спира да свири, прекосява цялата сцена за да му го закачи некъф от персонала Дали си сменя и струните сам? верно ли бе? СМЯХ ГОЛЯМ Цитирай
Fenix Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Бтв тоя трик с китара и Хамет го прави... само частта с падането обаче. Който е гледал "Лайф ин Пловдив", знае. Бтв, трябва да се отбележи че като му се откача колана, той не си го закача ами спира да свири, прекосява цялата сцена за да му го закачи некъф от персонала Дали си сменя и струните сам? верно ли бе? СМЯХ ГОЛЯМ Sad But True... в смисъл - на песента, ама то наистина си е sad but true Цитирай
Henderson Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Аз бях на 2 метра пред него и го видяхголям смях верно! Цитирай
TONY Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Бтв тоя трик с китара и Хамет го прави... само частта с падането обаче. Който е гледал "Лайф ин Пловдив", знае. Бтв, трябва да се отбележи че като му се откача колана, той не си го закача ами спира да свири, прекосява цялата сцена за да му го закачи некъф от персонала Дали си сменя и струните сам? пак в едно от китарните списания КИрк Хамет казва 4е има назна4е 4овек който му сменява струните и поддьрза китарите живеел в голяма кьща и в всяка стая трябвало да има китара за да може като поиска да му е под рька колекцията му с китари е много над 100 като с 100 поне трьгва на турне Цитирай
AXE Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Не вярвам да носи 100 китари на турне Първо е много непрактично, второ - за кво са му, при положение че на сцената ползва не повече от 5-6 Иначе и аз да съм на негово място и аз бих си купувал всяка китара дето ми хване окото Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Ейиии, ергени шси останете; коя жена ще ви търпи да купувате дъски с телове, вместо дрешки, парцалки, миризмици, п.тки майни и прочее... Цитирай
Fenix Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Не вярвам да носи 100 китари на турне Първо е много непрактично, второ - за кво са му, при положение че на сцената ползва не повече от 5-6 Иначе и аз да съм на негово място и аз бих си купувал всяка китара дето ми хване окото И в тая тема се за него ще се говори май Първо - когато имаш цял камион за китарите, немаш ник'ви проблеми да вземеш 100 Не тръгва със 100, но се прибира с толкова - казвал го е неведнъж А иначе използва към 10тин всъщност, на концерт имам предвид. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Май 28, 2005 Автор Отговорено Май 28, 2005 А мое ли някой да ми обЯсни що са на човек 100 китари? тоя на драгон форце има 6 или 7 и не ги ползва всичките ами свири с един Ибанез главно...и е много по-добър от хаммет де...а за ко са 100 китари се пак? Цитирай
Recommended Posts