Cupatincho Публикувано Декември 3, 2007 Публикувано Декември 3, 2007 Може ли да ми препоръчате някоя по възможност Електро-акустична китара до 350лв. ...От опит или от впечатления всяка информация ми е полезна... За сега съм харесал ето това http://www.guitar.co.uk/documents/69/69-large.jpg но нямам никаква представа дали е добър избор и дали има по-добри на същата или по-ниска цена.... Мерси Предварително Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Ibanez си е Ibanez . Китарата предполагам е модел V70CEBK ? Ако е така - взимай я, материалите, от които е направена са добри. Само електрониката не е кой знае какво, но с един нормален еквалайзер (на Behringer дори) ще свири повече от прилично. Цитирай
Trysth Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Абе няма ли разлика между акустична с предусилвател и електро-акустична (демек нещо такова)? Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 ^ На нея ше и казваш "полу-акустична" или hollow-body :> Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 Препоръчвам ти да си вземеш стагче, тъй като на тази цена няма по-добър вариант. В Динакорд има хубав избор на електро-акустични в порадъка на 300-350 лв. Успех, Цвети! Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 Наистина стаговете не са лоши. Ако искаш да си вземеш ел-акустична китара, можеш да закупиш моята на една наистина прилична цена : ) Цитирай
Recommended Posts