Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

предполагам всички знаете сайта www.drummerworld.com(сори,не мога да сложа линк-просто не знам как става :beer: ,затова моля модераторите да сложат :beer: ),та, кои са солата,направили ви най-голямо впечетление ?????

Отговорено (Редактирано)

друм солото на Cozy Powell (Rainbow, 1977), басси коя година е, ама за мен е велико, става дума за концерта на Rainbow 1977 в Rockpalas и по-точно видеото от концерта, защото има и аудио което е записвано няколко дена преди това, та на едно място оставят Cozy Powell с цялата му батарея и пускат някаква класическа музика - дали е опера или симфония - не знам, ама след това което направи този човек, не можех да се опомня до края на видеото.

R.I.P. Cozy Powell

btw: Drums_master, просто напиши (или копирай) линка както е в браузера:

http://www.drummerworld.com

скриптовете "задвижващи" форума са достатъчно добре написани, за да преобразуват написаното в линк - това е по-лесния начин

Редактирано от fracture
Отговорено

видеото с Weckl, Gadd i Vinnie е просто уникално. скиваите го...

а, такмо днес полу4их покана да ходя на маисторски клас на Omar Hakim, така 4е скоро ше гледам да сложа някои снимки от сабитието.

• 1 year later...
Отговорено

понеже вече има доста нови барабанисти във форума - повдигам темата !

Това е най-прекрасният и богат на инфо И-нет източник ;)

Отговорено

Май само дразня :rolleyes:

Ще ти дам жокер : изтегли си програмата Torrents search и след като я инсталираш - търси Carter Beauford :bravo:

Всъщност помощта ми е,че го сийдвам :pray: