axxess Публикувано Ноември 26, 2007 Публикувано Ноември 26, 2007 Значи скоро ще си купувам китара без кубе. И искам да ви помоля да ми обясните ако може всичко- как да свържа китара със компа, и освен това да ми дадете някои програми ( ако има такива ) за да се чува през колоните звука по добър и т.н.... п.п Сорка ако ви изглеждам на пълен нууб, но свиря на китара от 2 дни Цитирай
fluti Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 Има си пинната тема за начинаещи, там пише всичко, което те интересува. Цитирай
Efo Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 (Редактирано) Наистина всяка седмица поне веднъж излиза такава тема Изтегли си Guitar Rig 3 примерно - тя включва всичко неубходимо в себе си. Също така ще ти трябват и Asio4All драйвери (предполагам че не си с висок клас звукова карта) Използвай търсачката на форума - ще намериш отговори на много от въпросите си. Редактирано Ноември 26, 2007 от Efo Цитирай
Vertigo Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 "И къде ? Може ли линк?" ами виж няколко теми по-горе от твоята.Съмнявам се че си потърсил обаче защото съм сигурен че има поне 100-тина такива теми и тук в раздела китара и в раздела за Софтуер. Цитирай
fluti Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1406 Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Е ако искаш и свирка че ти направим ! А иначе по темата. Когато аз си копувах китара ,отидох в раизинг форс в младост и цял ден свирих на всички инструменти кадето имаше в магазина. Пичовете бяха супер отзивчиви и ми помогнаха при избора. Така 2 години по късно си се кефя на китарата както и в първия ден в които си я купих. Цитирай
axxess Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 Добре момци само да ви попитам сега като си взема китара и я сложа на компа има ли попринцип такава програма дето да направи звука качествен през колоните и да се сложат ефектите дето ги има при скъпите кубета? Цитирай
Guest Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Има много програми, прочети из форума. Не очаквай обаче звука да е супер качествен, ако имаш кофти звукова карта ...пък и друго си е истинско кубе. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 (Редактирано) Човеко, чети темите из форума - те затова са направени, и престани да задаваш въпроси, на които в този форум е отговаряно 100000 пъти. Има си даже и търсачка. Преди да питаш, помисли от колко време свириш, колко хора са задали абсолютно същите въпроси, и колко пъти им е отговорено. За такива теми като твоите, трябва вече да почнат WARN да дават. Ако те мързи да си потърсиш темата из форума, и да почетеш малко, представям си колко постоянен и търпелив ще бъдеш в музикалното обучение и свиренето... На нас ни е ясно, че си начинаещ, не знаеш много неща, и искаш да научиш нещо. Обаче пускайки такива теми без да потърсиш нищо представлява сериозно неуважение към хората, които са написали толкова много в този форум, което теб толкова те мързи да прочетеш. Редактирано Ноември 27, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
axxess Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 (Редактирано) Не пичове търсих ама нищо не намирам Просто информацията е наистина МНОГО. И как мислите да намеря ТОЧНО това което ми трябва със "Евентуална причина: Въвели сте ключова дума по-кратка от 4 символа. Моля върнете се и опитайте отново." п.п И вие сте били нуби ей Редактирано Ноември 27, 2007 от axxess Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 (Редактирано) Това, което пишеш по-горе само говори за това, колко УЖАСНО МНОГО те мързи да прочетеш дори заглавията на темите. Колкото искаш теми има "Помагайте:", "Моля за помощ за китара", "Каква китара да си купя", "Избор на китара", "ъ-ъ-ъ, ква китара да си взема", "Помо-о-ощ ефекти за китара", "компютърни ефекти", "каква китара да си купим" и т.н. Представям си как се оправяш с книгите, които си нямат търсачка... Редактирано Ноември 27, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
Guest Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 . . Писано е и за този "проблем" на търсачката.... Може би ще искаш някой и да свири вместо теб ? Евто е прав - мързел и недостатъчно желание. Think about it. Цитирай
axxess Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 . .Писано е и за този "проблем" на търсачката.... Може би ще искаш някой и да свири вместо теб ? Евто е прав - мързел и недостатъчно желание. Think about it. Да прав си аз съм тук от 8 години и знам къде е темата за този "проблем с търсачката" Цитирай
Recommended Posts