Pro stack Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 Кавъра няма да коментирам, понеже колегите вече го направиха, но към теб имам един съвет: Доколкото чувам, пееш в диапазона на тенора, като личи, че гласа ти е горе-долу там. Личи също така, че нямаш особено добра вокална техника. Личи още, че имаш нелоши гласови данни, което не се среща твърде често, както и някаква музикалност. Затова, отиди на уроци по пеене - това може доста да ти помогне в професионалната реализация(ако искаш да се занимаваш с това). Човек , въобще не мога да пея,въпреки че ми се иска да можех.Просто съм преборил срама ,който имах преди 12 годинки , а и нямам вокал под ръка ,който да тормозя с откачените ми прищявки за кавъри или каквото и да било. Даже по-лошо: не си правя труда поне да смъкна песента с някой друг тон ,че да не се измъчвам.Праскам я както дойде. А и по принцип имам наклонности към Дет и траш метала. Мерси за коментара.Всичко което казваш е така. Успех! П.П. Вече съм на 34 г. и не мисля да се развивам музикално кой знае колко.Хоби! Аз пък мисля,че пееш супер!!!! Много яко се е получило!! Цитирай
ZVER0 Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 (Редактирано) Бързата част много радва наистина. А относно пеенето - то се подразбира че има комичен/лигав елемент в песентtа така че на чистия вокал му се прощава. Тежкия вокал си е идеалка. Редактирано Декември 26, 2007 от ZVER0 Цитирай
Azwraith Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Не разбирам много от вокали обаче ми се струва че фалшивееш на много моменти. Цитирай
chameleonka Отговорено Март 19, 2009 Отговорено Март 19, 2009 Хареса ми!Много се забавлявах,докато го слушах! Цитирай
Recommended Posts