Arcturus Отговорено Ноември 25, 2007 Автор Отговорено Ноември 25, 2007 ...Или не си купуваш процесор ами качествен стомпбокс (камионче/педал) дист за около 200 лева и някви допълнителни в зависимост от тва колко пари ще ти останат :] да ти кажа свирил съм с камионче на ДиджиТек и де да знам....не ми харесва въобще...а 170лв струва Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 свирил съм със g2.1u и никак не ми хареса - звучи като компютър и на повечето пресети няма голяма разлика между нек и бридж адаптери и сингълкоил/хъм (с 2 китари съм свирил на такъв няколко часа) - със евтин страт можеше да се свири дет метъл (а с истинска техника е повече от ясно че не може) Цитирай
bratmito Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 (Редактирано) А все пак какво ще кажете за SA120?Понеже един приятел се точи на такава.Ще се ползва за не много тежка музика. Редактирано Ноември 25, 2007 от bratmito Цитирай
Arcturus Отговорено Ноември 26, 2007 Автор Отговорено Ноември 26, 2007 А все пак какво ще кажете за SA120?Понеже един приятел се точи на такава.Ще се ползва за не много тежка музика. прочети само темата от начаалото.....аз се спрях на RG 370 DX и днес мисля да си я взема Цитирай
Arcturus Отговорено Ноември 26, 2007 Автор Отговорено Ноември 26, 2007 Ако ще си свириш в къщи с компютъра,има и по евтини решения дори(за звук) не само....и за концерти...а до сега бях със Zoom 606 Цитирай
Arcturus Отговорено Ноември 26, 2007 Автор Отговорено Ноември 26, 2007 IBANEZ RG370DX + KORG AX3G тва взех най-после скоро ще снимам черната кучка да ви я покажа Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Ха, още един с такава китара! Напоследък гледам все повече хора с точно тоя модел... Не трябва да се събираме на едно място, че после не мож' си ги познаем! E, мойта има отличителни белези де... Айде да ти е честита! Цитирай
JIMI STONEBROKEN Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 остаи ги тиа лигав6тини спри се на не6то нормално лес паул Цитирай
Arcturus Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 остаи ги тиа лигав6тини спри се на не6то нормално лес паул спрях се на нещо повече от нормално... Цитирай
Recommended Posts