Julius Публикувано Ноември 18, 2007 Share Публикувано Ноември 18, 2007 (Редактирано) Интересно на какво попаднах в нета - http://belevskiguitars.com/ На фасон изглеждат добре, ама на пипане как са ... Редактирано Ноември 18, 2007 от Julius Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Ноември 18, 2007 Share Отговорено Ноември 18, 2007 хм, изгледах си очите по едни китарки там; направи ми впечатление, че дава двайсет /20/ години гаранция за фретовете, за.би... И адаптерчетата, пардон, пикъпите били собствено производство. Изкушавам се да питам за цените. Сигурно си струват обаче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Ноември 19, 2007 Share Отговорено Ноември 19, 2007 Интересно на какво попаднах в нета - http://belevskiguitars.com/На фасон изглеждат добре, ама на пипане как са? ... Световни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Ноември 19, 2007 Share Отговорено Ноември 19, 2007 моля, кажете сериозно освен че са световни на пипане , цените и те ли са световни или малко по локални...( старата българска мечта - голфче тройка с части на двойка....) Иначе изглеждат наистина добре...някой да има такова нещо... Такааа...говорих с Белевски...нещата изглеждат добре ( цените са умерено световни)..Пламен Петров имал китара от него..ако е във форума, да сподели тоя L5 изглежда наистина сериозно.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Ноември 19, 2007 Share Отговорено Ноември 19, 2007 На фасон изглеждат добре, ама на пипане как са ... http://belevskiguitars.com/images/21.jpg тази конкретно съм я пробвал ( или друга ,но абсолютно същата - ако е имало втора бройка и тн) добра откъм звук, доста твърда на пипане. пробвал съм и още една. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Ноември 19, 2007 Share Отговорено Ноември 19, 2007 цените - поне, преди няколко години не бяха световни 600 - 800 лв - до към 1200-1400 че и към 2000 - спрямо каква китара - както виждаш семихолоу - арч топ - няма как де е на цена на едно телекатърче. (пък инфлации разни - не вярвам вече да са тези цени). тъй като съм провал само 2 - не бих тръгнал да давам окончателни мнения, както колегата Роко. според мен определението "световна" е силно изхвърляне , за да се даде такова - не би трябвало да се гледат само картинки, а да се има реален достъп със "световни" китари - като PRS,GIBSON, FENDER, SHUR и тн и то от най-силните им модели. (предполагам Роко е избързал - впечатлен от снимките и от добре направеният сайт). (ако се има в предвид световна - на ниво най добри световни образци, иначе по принцип всички са си световни - все още няма производство от Марс) Не ангажирам никого с моето мнение - китарите на инж. Белевски са над тези на П.Давидов, но не толкова добри като на асеновградския и двамата пловдивски (и без да съм пробвал китара на Диката - съм на това мнение ) казвам - пробвал съм малко майсторски китари родно проиводство (5,6,7). (и мнението си е мое лично) (и имам някаква сравнителна представа за това което се прави у нас). както за всичко друго, важи принципът - отиваш, пробваш на място, слушаш акустично , слушаш в амп ( най - добре вземи от приятел качествена китара от подобен тип за да има база на сравнение) - след това не капарирай веднага - а премисли ден, два. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tzonious Отговорено Ноември 16, 2009 Share Отговорено Ноември 16, 2009 за Белевски,свирш добре -имаш китара,свириш зле продълйажаш да репетираш,с две думи требва да си я заслужиш и така е редно , само да кажа че човека прави страхотни инстроменти но за сажаление не продава ръчички ,скоро може и тва да стане ама некаде в япония ,относно цените даже са ниски ,па като немаш парички не казвай че не струва толкова,всъщност за да свири добре някой не мисля че е нужен гениален инструмент,единственното условие е да е удобна и вярна ,другото е дупе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts