vaska Публикувано Ноември 18, 2007 Публикувано Ноември 18, 2007 Здравейте! Наскоро открих този форум и реших да се регистрирам. Занимавам се с музика от 4 години или по-точно с пеене. Пея в ансамбъл "Кап. Петко войвода" в Асеновград, откъдето всъщност съм. Изпълняваме родопски и тракийски песни със съпровод на гайда и акордеон, както и акапелни изпълнения. Аз съм една от солистите на ансамбъла. В момента съм на 18 години, ходя на уроци по пиано и солфеж, същевременно и на репетиции и така се готвя за кандидатстудентски изпити в АМТИ Пловдив, специалност народно пеене. Накратко това е за мен. Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Страхотна визитка. Включвай се в раздел Пеене, там има какво да научат хората от теб. Приятно прекарване тук. Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Добре дошла в най-добрия форум! Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Жена ми е завършила АМТИ Пловдив специалност народно пеене. Там ще те подготват прекрасно, стига ти да го поискаш Успех и добре дошла! Цитирай
vaska Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 Жена ми е завършила АМТИ Пловдив специалност народно пеене. Там ще те подготват прекрасно, стига ти да го поискаш Успех и добре дошла! Благодаря за думите! Работя усилено по въпроса. Цитирай
basis4eto Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Пловдив е яко бе , имам френдове влезнаха в амти-то тая година , за народните си е рай там . Цитирай
TerminalFrost Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Здравей, приятно прекарване във форума! Цитирай
Recommended Posts