Denis_S Публикувано Ноември 12, 2007 Share Публикувано Ноември 12, 2007 (Редактирано) Историята е интересна. Това парче сме го свирили по толкова много участия с HarDDucK, а пък за две години така и не се наканихме да го запишем. Та сега, след един лек застой, се събрахме отново в малко по-минимизиран състав, за да влезем в студио и да го направим. В записа участват: Стефан Павлов (Denis_S) - китари, бас китара, вокали Марио Пешев (nofearinc) - клавишни, вокали Иван Бонев (Sabian) - ударни Музиката и текстът са на Марио, аранжиментът е на група HarDDucK. Eто го и парчето: HarDDucK - Gothic Prelude Моля за вашите коментари и забележки. Благодаря предварително. Редактирано Ноември 12, 2007 от Denis_S Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Ноември 14, 2007 Share Отговорено Ноември 14, 2007 Доста приятно парче, бравос Вокалните линии най ме радват Но си мисля, че ако песничката е малко по-кратка ще е по-добре.. Някак си малко монотонно става по някое време. Чакаме и други песни, продължавайте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
_Guitar_hero_ Отговорено Ноември 14, 2007 Share Отговорено Ноември 14, 2007 Песента е Супер!!!! Браво на всички който са участвали със записа! Пичове фен съм ви!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
joanadakel Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Много е добро парчето! Мелодията грабва, текстът веднага те вкарва във вашия свят Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
coh-da Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Вокалите са твърде неискрени, нямат характера който носи текста, а той пък от своя страна е клиширан, та сигурно заради това... Иначе записа напомня годините на Киора, бил съм малък ама помня звука. Запишете нещо в наши дни. Щом казваш ще се събирате отново. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nofearinc Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Вокалите са записвани рано сутринта и нямах глас за нещата, които обикновено добавям като звучене, характерни за песента. Извинявам се за което, но се надявам скоро да имам възможност за повторен запис на вокална линия с вече по- чувствена партия, каквато е на живите изпълнения. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
overhate Отговорено Ноември 19, 2007 Share Отговорено Ноември 19, 2007 Добро е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts