apo Публикувано Ноември 11, 2007 Публикувано Ноември 11, 2007 (Редактирано) Нещо електронно,бавно и експериментално... Даунлоуд: Groots - Ogledalo (hit.bg) Май спеис: Groots - Ogledalo @ Myspace Групата се състои от 3ма души Препоръки ? P.S. Пффф, объркал съм името на заглавието на темата, ама предполагам се досещате, че е Огледало Редактирано Ноември 11, 2007 от apo Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Е то тва парче просто си плаче за експерименти със звуковете... само тоя лууп ми е скучен. И с барабанките мое се направи джумбиша. За справка и показно какво имам прдвид: чуй разработките в първата песен от Invincible на Michael Jackson! To че е нещо средно между soul и hip-hop e чуйно (думата 'видно' е неподходяща тук), ама все пак... мое да се опита! И вокала много слаб като сила ми се стори нещо. И преди да записвате ядосайте вокалката на тема външност! Ще ́и помогне да предаде тежест в пеенето и няма да се старае толкоз да е вярно. Цитирай
apo Отговорено Ноември 12, 2007 Автор Отговорено Ноември 12, 2007 Благодаря ти за изчерпателния коментар Наистина барабаните трябва да са доста по раздвижени, и въобще да има повече експеримент дето викаш... Сега ще потърся на Джако да чуя Поздрави Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Момичето, вокала има добър глас като за соул и такъв род музика, но трябва да изпъкне предимно с характера на гласа, а не толкоз дали ще го изпее вярно (за вярното изпяване просто си трябва практика). Слушай парчето след рапирането, Джако не случайно го слушам от първи клас и до днес го слушам! Цитирай
BEER Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Определено това с барабаните трябва да се корегира,но като цяло трябва да бъде малко по живо на припева спецялно,вокал-6 и пожелавам успех Цитирай
Recommended Posts